Míchel: Sosem leszek a Real Madrid edzője

A klub korábbi játékosa, a jelenleg edzőként dolgozó Míchel a Real Madriddal kapcsolatos kérdésekre válaszolt egy interjú során. Tudvalevő, hogy a szakember nagyon szívesen irányítaná a Real Madridot, ám elmondása szerint ez nem fog megtörténni, és azt is elárulta, hogy miért.

„A barátaim, a családom egy ideje tisztában van azzal, hogy a Real Madrid edzői posztja nem szerepel a terveimben, hiszen ahhoz, hogy a Real Madridot edzhesd, több kell, mint egy CV, szükséged van lobbira, ami nekem nincs meg.”

„Nem vagyok közel a döntéshozókhoz. Ezt nem Florentinóra mondom, akivel csodálatos a kapcsolatom, de valamilyen oknál fogva azok, akik hozzá legközelebb dolgoznak, más típusú embereket, edzőket preferálnak, figyelmen kívül hagyva a kérdést, hogy egyébként vagyok-e olyan szinten, hogy alkalmas lennék a munkára.”

„Ez nem CV, tapasztalat, vagy a Real Madrid iránt érzett szeretetem kérdése, egyszerűen arról van szó, hogy egy adott ember nem kedvel engem, szóval nincs meg a lehetőségem. Az ügynököm sincs jó barátságban ezzel az emberrel, nincs befolyásunk rá, vagy a döntéshozókra, és ismét elmondom, nem Florentinóról beszélek.”

Michel
a kép forrása: YouTube (Getafe C.F.)

„Lehetetlen, hogy a Real Madrid edzője legyek, de ezt nem rossz szájízzel mondom, ahogy edző lettem, azonnal elfogadtam ezt a dolgot.

„Nem tudom, hogy jó ötlet lett volna-e Raúl kinevezése. De azt sem tudom, ki hozza meg ezeket a döntéseket… Én úgy hiszem, hogy jelenleg egy olyan klubnál, mint a Real Madrid, az edzőnek komoly gondjai lesznek, ha nem lesznek változtatások a keretben.”

„Teljesen mindegy, hogy Raúl, Ancelotti, Zidane, Mourinho vagy Conte ül ott, vagy nem Míchel.” (nevet)

„A nagy klubok, főleg a Real Madrid és a Barcelona szenvednek attól, hogy rengeteg pénzért könnyű igazolni. Ilyenkor nem engedhetsz meg hibát, 50 vagy 100 millió eurók esetén. Bale-ről vagy Hazard-ról kérdeztek, de Coutinho sérült, Griezmann nem tudott kiteljesedni… Szerintem a sportigazgatóknak nagyot kell javulniuk, tudniuk kell, hogy mikor kell leigazolni a megfelelő játékost, és nem a drágát.”

„Én személy szerint úgy gondolom, hogy jelenleg az Atlético és a Sevilla kerete jobb, mint a Real Madridé vagy a Barcelonáé. Nem a kezdő tizenegyük, de a keretük igen.”

„Úgy gondolom, hogy Zidane korrekt levelet tett közzé. Az meglepett, hogy egy újságban tette, nem mondjuk a közösségi oldalán. De amit mond, az számomra korrektnek tűnik. Nagyon nehéz a helyébe képzelni magad, hiszen egy edző, még a Real Madrid edzője is gyakran magára marad.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK