Hivatalos közlemény: Carlo Ancelotti

Az Everton hivatalos közleménye az olasz edző klubváltása kapcsán.

Az Everton megerősíti, hogy Carlo Ancelotti elhagyta menedzseri pozícióját a klubnál azért, hogy vezetőedző legyen a Real Madridnál.

Ancelotti, aki négy és fél éves szerződéssel csatlakozott az Everton együtteséhez 2019 decemberében, a következőt mondta: „Szeretnék köszönetet mondani az igazgatótanácsnak, a játékosoknak és a szurkolóknak azért a rengeteg támogatásért, amit a klubnál töltött időszakom alatt kaptam tőlük.”

„Maximális tiszteletem mindenkinek, akinek köze van az Evertonhoz, és remélem, hogy megragadják az előttük álló lehetőségeket.”

„Miközben rendkívüli módon élveztem az Evertonnál dolgozni, egy olyan váratlan lehetőség adódott előttem, amely úgy gondolom, hogy jelen pillanatban a legjobb lépés nekem és a családomnak.”

Az Everton szeretné megköszönni Carlónak az elmúlt 18 hónapban végzett munkáját. A klub azonnal megkezdi az új edző kinevezésével kapcsolatos munkát, és változás esetén tájékoztatást ad.
 

Forrás: evertonfc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…