Lucas Vázquez: Nyugodt vagyok a jövőmet illetően

A spanyol szélső Jorge Valdanóval beszélgetett egy interjú során.

Szerződéshosszabbítás: „Nyugodt vagyok. Ki ne akarna továbbra is a világ legjobb klubjában játszani? Hamarosan kiderül, hogy mi lesz, de az életemet nem tudom elképzelni futball nélkül. Továbbra is érzem a szurkolók szeretetét, ami nagy örömmel tölt el.”

Ramos, Ronaldo: „Sergio a vezérünk, Ronaldo pedig egy világklasszis játékos. Mindketten a legjobbjukat adják minden egyes edzésen. Az olyan játékosok, mint Ramos, Cristiano vagy Modric arra ösztönöznek, hogy még jobban játssz. Tanulsz tőlük, és minden egyes nappal egyre jobbá válsz.”

A játék átalakulása: „Támadó szélsőből sima szélsővé váltam. A futball alapvetően megváltozott, fejlődött, és a szélsők lényegében az ellenfél térfelén tükörszélsőként játszanak, manapság nehéz olyan szélsőket találni, mint amilyen én is vagyok. Eddig az idényig nem éreztem jól magam jobb oldali védőként, furcsa érzés volt.”

Lucas

Sérülés: „Mindig megpróbálom a legjobbamat nyújtani, amikor pályára lépek. Először azt hittem, hogy csak egy rúgást kaptam, majd amikor láttam a vizsgálatok eredményét, nagyot sóhajtottam, mert ennél sokkal komolyabb is lehetett volna a baj. Hat hét alatt újra a régi lehetek, most nincs időkorlát a visszatérésem kapcsán, nem kell kapkodnom.”

Zidane (Az interjút még a szakember távozása előtt vették fel – a szerk. kieg.): „Benítez hozott a csapathoz, de Zidane-nál kezdett el fontos szerepem lenni. Minden nap beszélget veled, önbizalmat ad. Mindig megkapod tőle azt az ölelést, vagy kedves, szeretetteljes gesztust, amivel mosolyt csal az arcodra, és eléri, hogy jó hangulatban menj edzésre. Nincs játékos, aki azt mondhatná, hogy Zidane nem beszélget vele.”

Lemaradt az Eb-ről a sérülése miatt: „Az, ha valaki a hazáját képviselheti, egy magasabb szint.”

Forrás: MARCA, managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK