Zidane: Az én felelősségem, hogy nem nyertünk semmit

A francia mester a Villarreal legyőzése után.

„Először is köszönetet szeretnék mondani a szurkolóknak, amiért ilyen messziről is a csapat mögött álltak. Nem jöhettek ebben az idényben a stadionokba, de mindenki büszke lehet a csapatra, mivel a játékosok mindent kiadtak magukból az utolsó pillanatig. Ma ismét nyertünk. Nem volt könnyű, mivel eleinte voltak problémáink, de végül jobbak lettünk. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra. Ez az a nap, amikor gratulálni kell a keretnek.”

„Gratulálnunk kell az Atlético Madridnak is, mivel megérdemelten nyertek, hiszen az a csapat a megérdemelt győztes, amely végül odaér az első helyre. Nagyszerű idény van mögöttük, mást nem is lehet mondani. Nem én vagyok itt a legfontosabb, arról szól ez az egész, hogy a játékosok mit vittek véghez az idény során. Ezért kell először arra koncentrálnunk, hogy mi történt az idény során, majd amikor eljön az ideje, akkor nyugodtan beszélünk, aztán meglátjuk, hogy mi történik. Nyugodt beszélgetést fogok lefolytatni a klubbal, de nem most. A mai nap a játékosoké, gratulálnunk kell nekik.”

Zidane

„Én úgy értékelem ezt az idényt, hogy mindent beleadtunk a pályán. Nem nyertünk semmit, a játékosok pedig nyerni akarnak. Én vagyok a felelős mindenért. Vannak dolgok, amelyek tőlem függenek, ezt pedig ki fogjuk értékelni. Szeretnék gratulálni a játékosaimnak, de amit ők igazán akarnak, az a győzelem.”

„Tudjátok, hogy milyen év van mögöttünk. Egész idényben erről beszéltetek. Végül nem nyertünk, ez van. A Real Madridnál tudjuk, hogy hol vagyunk, hogy mit kell elérnünk, de nyugodtnak és türelmesnek kell lennünk. Ezt mondom a játékosaimnak és a szurkolóknak is, hiszen ők a legfontosabbak. Büszkének kell lenniük arra, amit elértek. Rengeteg nehézség hátráltatott minket ebben az évben, de mindent beleadtunk a pályán, és ez a legfontosabb.”

„A mai mérkőzés után nyugodtnak és elégedettnek kell lennünk. A következő napokban beszélni fogok a klubbal, azokkal, akikkel beszélnem kell, ennyi. Hamarosan kiderül, hogy mi fog történni a következő idényben, de nem csak velem, hanem a Real Madriddal.”

„Hogy hogyan érzem magam? Edzőként nehéz most, hiszen nem nyertük meg a ligát. Ennyit tudok elmondani.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK