Zidane: Nem mondtam a játékosaimnak, hogy távozom

A Real Madrid 1-0-ra győzött az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol bajnokság 37. fordulójában, így a csapat továbbra is esélyes a bajnoki cím megnyerésére. A találkozó után Zinédine Zidane értékelte a látottakat.

A mérkőzés

„Köszönöm a győzelem utáni gratulációkat, ma ez az egyetlen dolog számított, a három pont megszerzése. Még mindig megnyerhetjük a bajnokságot és az utolsó pillanatig küzdeni fogunk a sikerért. Örülök a teljesítményünknek, nagyon jó mérkőzést játszottunk, életben tartottuk az esélyeinket és a végsőkig fogunk küzdeni. Tudtuk, hogy így alakulnak a dolgok.”

„Nagyon nehéz volt, de még mindig küzdhetünk a győzelemért. A Real Madrid kétszer is az utolsó játéknapon veszítette el a bajnokságot, most megpróbáljuk megnyerni azt az utolsó pillanatban. Mindent beleadunk, hogy bajnoki címet ünnepelhessünk.”

Morcillo kezezése

„Már beszéltem erről. A játékvezető végzi a maga munkáját, igyekszik a legjobbját nyújtani, ez minden. Mindenkinek megvan a maga munkája. Nekem azt mondták, hogy kézzel ért a labdához, de ez minden.”

Zinédine Zidane

Lehetséges távozás

„Hazugság, hogy azt mondtam a játékosaimnak, hogy távozom. Miért mondanám ezt nekik? Egyedül a bajnokság lezárása érdekel, és minden, ami most forog kockán. Minden mással majd az idény befejezése után foglalkozunk.”

Nacho

„Nincs kétségem afelől, hogy itt kell befejeznie a pályafutását. A teljesítménye lenyűgöző. Hosszú ideje mindent belead a pályán és megérdemli, hogy itt legyen.”

Hazard

„Semmi gond nincs vele. Most mások játszottak a kezdőben. Mindig 11 játékost kell kiválasztanom, és most rájuk esett a választásom. Itt van velünk és a munkájával segít bennünket. Minden mérkőzés előtt meg kell hoznom ezeket a döntéseket.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK