Zidane: Megérdemeltük a győzelmet

A francia mester a Granada legyőzése után.

„Nem csak a gólokról van szó, védekezésben is remekül teljesítettünk. Nagyon jól kezdtük a meccset, komplett teljesítményt nyújtottunk. Azért mondom ezt, mert 1-2-nél nem hagytuk, hogy visszaessen az intenzitásunk, hanem gyorsan betaláltunk újra, ez pedig megmutatta a csapat karakterét. Thibaut-nak volt 2-3 védése, ahogy mostanában ez lenni szokott, de ez rendben van. Összességében szép győzelem volt ez egy jó csapat ellen egy nehéz pályán, hiszen a Granadának fantasztikus éve van.”

Zidane

„Megyünk előre; még két meccs van hátra, és a végsőkig harcolni fogunk, mindent bele fogunk adni az utolsó percig. Marvin kapott egy rúgást. Remélem, hogy nem komoly, de igen, érzett valamit a combjában. A bíró van ott a pályán, nem én. Ő a főnök, és megpróbálja a legjobbját nyújtani. Ennyi. Ilyen dolgok előfordulnak a pályán, vannak ütközések, ezen nem fogunk változtatni. Nem én vagyok a bíró.”

„Miguel ma megkapta a lehetőséget, mivel Marcelo és Ferland sem volt bevethető. Ő is a mi játékosunk. Miguel egy ideje már velünk van, remekül teljesített, örülök neki és a csapatnak. Mindent bele fogunk adni az idény utolsó labdaérintéséig. Mindent meg fogunk tenni, ahogy ma is, és meglátjuk, mi történik.”

„Marcelo nem játszott, mivel megsérült, és szokás szerint nem akartunk kockáztatni. A sérülése miatt nem utazott velünk. Ennyi. Az egész csapat, Miguel, Marvin… Mindenki remekül teljesített, az első pillanattól egységesek voltak. Szerintem megérdemeltük a győzelmet.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK