Zidane: Győzelmet érdemeltünk volna

A francia mester a Sevilla elleni meccs után.

„Semmit nem értek. Militão kézzel ért labdába, de a Sevilla játékosa is. Nem győzött meg az, amit a játékvezető mondott nekem, de ez van, ő hozza a döntéseket. Egy kicsit mérges vagyok a mai miatt, szeretném, ha valaki elmagyarázná nekem a kezezésre vonatkozó szabályt. De ez van, semmin nem változtat.”

„Elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel, a második félidő lenyűgöző volt. Lassan kezdtünk az első 25 percben, de a második félidő nagyon jó volt. A bajnoki cím sorsa már nincs a mi kezünkben, de a végsőkig harcolni fogunk.”

Zidane

„Beszélgethetünk, kérdezhettek, válaszolhatok, de semmit nem fogunk most megfejteni. A hátralévő három meccsre kell koncentrálnunk. Engem is nagyon zavar az eredmény, mivel többet érdemeltünk volna. A játékosok mindent beleadtak, győzelmet érdemeltünk.”

„Hiszek a labdarúgásban, ez nem kérdés. Bízom mindenkiben, bízom a játékvezetőkben. Soha nem folytam ebbe bele, most sem fogok. Ma volt két kezezés, az egyiket megítélték, a Real Madrid ellen. Ez az igazság.”

„Jó érzéseink vannak. A játékosaim megmutatták, hogy elkötelezettek, nyerni akartak. Nagyon tetszett a meccs. Három mérkőzés van még hátra, a végsőkig harcolni fogunk. Ha holnap kellene játszanunk, a csapat készen állna. Csütörtökön és vasárnap játszunk majd, most ezekre a meccsekre koncentrálunk.”

„Nem kezdtük jól a meccset, ők pedig igen. A gól után minden megváltozott, sokat javultunk. Megérdemeltük volna a győzelmet a teljesítményünk alapján.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK