Asensio: A büntető mindent megváltoztatott

A játékosok közül Asensio és Modrić nyilatkozott a Sevilla elleni döntetlen után.

Asensio:

„Nagyszerű második félidőt játszottunk, meg kellett volna szereznünk a három pontot. Végül egy pontot gyűjtöttünk be, a végsőkig küzdöttünk. Három meccsünk van még hátra, tovább harcolunk a bajnoki címért. A bíró döntése meghatározta a meccset. Nem tudom, hogy igazságos-e vagy nem, mindenesetre szerintem nem volt szándékos az eset, ám mindig a bíró belátása szerint születik a döntés.”

„Az én helyemről úgy tűnt, hogy a Sevilla játékosa is hozzáért, majd így pattant Militãóra, de véletlen volt, még csak nem is arra nézett. Itt most a bajnokság forog kockán, és ez egy olyan döntés, ami hatással volt az esélyünkre, hogy begyűjtsünk három pontot, és átvegyük a vezetést. Mérgesek vagyunk, mert nem nyertünk egy olyan döntés miatt, amiről nem tudom, hogy nem igazságos volt-e. Kaphattunk volna egy büntetőt, és az biztosan megváltoztatta volna a mérkőzés képét. Nem tudom, hogy belőttük volna-e, de az biztos, hogy ez meghatározta a meccset. Nem változtathatunk a történteken, tovább harcolunk.”

Asensio

„Az első félidőre erősebben jöttek ki a pályára, többet volt náluk a labda az elején, a második játékrészben aztán mi nyomtunk, magasabban vissza tudtuk szerezni a labdákat, több helyzetünk volt. Kár, hogy ez történt, mivel voltak helyzeteink, de most nem így volt megírva.”

„Meg kell nyernünk az utolsó három meccsünket. Bizakodó vagyok, és biztos vagyok abban, hogy botlani fognak, mivel ez egy nagyon erős bajnokság. Meg kell nyernünk a három meccsünket, és remélhetőleg így bajnokok lehetünk.”

Modrić:
„Két pontot veszítettünk, mindent megtettünk a győzelemért. Megérdemeltük volna, de csak egy ponttal távozunk. Egész jól játszottunk, különösen a második félidőben, és sok helyzetet alakítottunk ki, de nem tudtuk őket gólra váltani, végül pedig befújtak nekünk egy büntetőt, aminek az lett a vége, hogy az ellenfél lőhetett tizenegyest. Nem tudom, hogy kéz volt-e, nem láttam. Szerencsétlen eset, de még életben van a remény, három meccs van hátra, mindent bele fogunk adni.”

Modric

„Nehezen találtuk a ritmust az első félidőben, de sokkal jobbak voltunk a másodikban. Mindent megtettünk a győzelemért. Kár, hogy nem sikerült, de még versenyben vagyunk. Fizikálisan erősnek érzem magam, ahogy a többiek is. Várjuk, hogy lejátszhassuk a hátralévő meccsinket, és megpróbáljuk majd megnyerni őket.”

„Reménykedtünk, hogy a saját kezünkben lesz a sorsunk, de most nem így lesz. A saját meccseinkre kell koncentrálnunk, nem a többiekére, és meg kell próbálnunk mindhármat megnyerni. Minden csapat veszít pontokat. Továbbra is hinnünk kell a győzelemben.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…