Zidane: Hazard bocsánatot kért, ez már a múlté

Vasárnap este 9 órakor a Real Madrid a Sevillát fogadja a spanyol bajnokságban. A létfontosságú mérkőzés előtt Zinédine Zidane megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, szót ejtve Ramosról és Hazard-ról is.

A mérkőzés

„Tudjuk, mi a tét, négy mérkőzésünk van még, négy döntő a bajnokság vége előtt. El akarjuk felejteni a Bajnokok Ligájában történteket és csak a holnapi meccsre koncentrálunk. Csak annyit ígérhetek, hogy küzdeni fogunk, az első pillanattól kezdve az utolsóig. A figyelmünk erre a négy mérkőzésre terjed, erős zárást szeretnénk.”

„A játékosok győzni akarnak és ez minden meccsen így van, még ha nem is mindig ez a forgatókönyv. A kulcs az, hogy mindent beleadjunk, 100%-ig. Ez általában kifizetődik, ha pedig mégsem, akkor türelmesnek kell lenned. A Sevilla egy jó csapat és ezt idén is megmutatták. A bajnoki címért küzdenek és tudjuk, milyen teljesítményt kell nyújtanunk, ha meg akarjuk nyerni a mérkőzést.”

Ramos

„Csak a holnapi mérkőzés lebeg a szemünk előtt. Ramos még fájdalmat érzett korábbi sérülése helyén, és a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljön. Legutóbb azért játszott, mert teljesen egészséges volt, most kicsit visszaesett és nem akarunk kockáztatni vele kapcsolatban.”

Zinédine Zidane

„Sok sérülésünk volt idén. Természetesen ez aggasztó. A játékosok nem tudják kipihenni magukat, de ez van. Remélem, a következő idényben minden visszaáll a rendes kerékvágásba.”

Hazard

„Nemrég bocsánatot kért. Nem akart semmilyen problémát okozni. Ő a Real Madrid játékosa és a csapat sikeréért játszik. Eddig még nem láthattuk azt az Hazard-t, akit akartunk. Úgy vélem, változtatni tud ezen. Nehéz időszak ez, de szerződése van a klubbal és sikeres akar lenni itt.”

„Tudja, hogy mit kell tennie a pályán és meg is fog tenni mindent. Beszéltem vele a meccs után, és a csapattársaival és a klubbal is megbeszélte, hogy mi történt. Ez már a múlté.”

A jövője

„Mindig megkönnyítem a klub dolgát, mert ez az együttes adott nekem mindent. Minden erőmmel a munkámra koncentrálok. Édesapám is azt mondta, hogy csak a munkára figyeljek. A többi csak üres beszéd.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA, managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…