Mount: Akár öt gólt is lőhettünk volna

A Chelsea játékosai közül a második gól szerzője, az angolok saját nevelésű középpályása, Mason Mount nyilatkozott a Real Madrid legyőzése után.

Teljesítmény
„Ezt most nehéz szavakba önteni, de nagyon jól játszottunk. Egy nagyon-nagyon nehéz mérkőzés volt. Keményen dolgoztunk, és akár öt gólt is lőhettünk volna. Én is szerezhettem volna már egyet 20 perccel a gólom elött, de a legfontosabb, hogy nyerni tudtunk.”

„1-0-nál semmi sem változott, mert továbbra is 1 gól kellett nekik, hogy visszajöjjenek a meccsbe, és hosszabbításra álljunk. Azt hiszem, hogy az ünneplésből látszott, hogy ez a késői gól mennyit jelentett számunkra. Végre fellélegezhettünk egy picit.”

Mason-Mount-Chelsea-Real-MadridKép forrása: chelseafc.com videófelvétel

A csapatszellem

„Egy csapatként adtunk bele mindent. Mindannyian hajtunk, és már-már olyan jól kijövünk egymással, hogy családi hangulat van csapaton belül. Csapatszinten nagyon szoros a kapcsolatunk egymással, és ha valaki elfárad, a többiek még néhány méternyi extra erőt adnak bele. Tudjuk, hogy mire vagyunk hivatottak, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen csapatunk van.”

„Bejutottunk a Bajnokok Ligája döntőjébe, most pedig be kell fejeznünk, amit elkezdtünk. Óriási mérkőzések voltak ezek a világ egyik legjobb csapata ellen, de sikerült nyernünk, és továbbjutnunk. Ezt a teljesítményt kell megismételnünk. Még nincs vége, még egy meccs hátra van.”

A döntő
„Tovább kell küzdenünk és akkor elérhetjük az áhított sikert. Mindent bele fogunk adni. Maximális önbizalommal vágunk neki, mint ahogy az eddigi utunk során minden mérkőzésnek.”

Forrás: chelseafc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK