Militão: Mindent kiadunk magunkból a pályán

Az Osasuna elleni győzelem után Militão és Blanco nyilatkoztak a sajtó munkatársainak.

Militão:

„Két gólhelyzetem is volt az első félidőben. Aztán végül be is lőhettem egy gólt. Nagyon fontos találat volt ez a bajnoki címért folytatott harcban. Egyszerre egy mérkőzéssel kell foglalkoznunk, és meg kell próbálnunk a megfelelő dolgokat véghez vinni, hogy boldogan mehessünk haza.”

„Jól játszunk, de szükségünk volt némi pluszra a gólhoz. A második félidőben sikerült kétszer is betalálnunk.”

„Minden egyes napon a csapattársaim segítségével dolgozom azért, hogy megkapjam a lehetőséget, és biztosítsam, hogy jól teszem a dolgom. Mindig csak egy találkozóval foglalkozunk egyszerre, meglátjuk, mi történik majd. Mindkét trófeát meg akarjuk nyerni, de egyszerre csak egy lépést teszünk.”

„Nem úgy megyünk ki a pályára, hogy bennünk marad még valami. Mindent beleadunk. Sok meccset játszunk, de tovább dolgozunk és végezzük a feladatunkat.”

Militao

Blanco:
„Megpróbálok mindig készen állni, ha az edzőnek szüksége van rám. Keményen dolgozom, hogy mindent bele tudjak adni, amikor behívnak. Megpróbálom a saját játékomat játszani, és próbálom segíteni a csapatot. Zidane elmondta, hogy csak játsszam a saját játékomat.”

„Ez egy kulcsfontosságú meccs volt a bajnoki hajrá tekintetében. Keményen dolgoztunk az első sípszótól, és nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Most a következő meccsünkre gondolunk, a BL-ben, és arra, hogy bejussunk a döntőbe.”

„A csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott. Remekül védekeztünk és jól tartottuk a labdát. Megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, és végül meg is jött a gól. Mindannyian elszántan védekezünk és támadunk. Nem kapunk sok gólt, ez pedig fontos, amikor győzelmeket kell produkálni.”

„Megtiszteltetés Casemiro mellett játszani, aki egy igazi példakép. Rengeteg tanácsot ad, és büszke vagyok arra, hogy mellette, a világ legjobbjaival játszhatok. Megtiszteltetés ezt a mezt viselni. Keményen fogok dolgozni minden egyes nap, hogy készen álljak, ha eljön az esély, és a lehető legjobbamat tudjam nyújtani. Készen állunk a bajnokság és a BL megnyerésére.”

„Örülök, hogy behívtak a Castillába, és vasárnap játszani fogok, ha szükség lesz rám. Mindent megteszek annak érdekében, hogy nyerjen a Castilla.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK