Damien Duff: Hazard sosem volt csúcsprofi

A Chelsea korábbi játékosa, Damien Duff egy interjúban Eden Hazard szakmaiságát kérdőjelezte meg. A Real Madrid szélsője megszenvedett a sérülésekkel, amióta 2019 nyarán a blancókhoz igazolt, Duff szerint pedig ez Hazard hozzáállásának az eredménye.

„Én aggódnék azért, hogy hogyan tud előre lépni” – mondta Duff az RTE-nek adott interjújában.

„30 éves, és az élességére támaszkodik, mivel rendkívül gyorsan cselez. Mindannyian tudjuk, hogy 30 után már lefelé vezet az út.”

„Soha nem volt csúcsprofi játékos, és soha nem volt meg benne az, ami Cristianót és Messit hajtja. Ha így lett volna, valószínűleg egy lapon említenénk őt ezzel a két játékossal.”

Hazard

„Az első előszezonjára galaktikusként érkezett meg a Real Madridhoz, 160 millió euróért, túlsúlyosan. Kövéren. Hívd, ahogy akarod.”

„Én a spanyolok helyében aggódnék, mivel 11 sérülése volt, és ahhoz, hogy 11 sérülés után visszajöjjön úgy, hogy szinte alig játszott az elmúlt két évben, szüksége lenne arra a bizonyos pluszra, csúcsprofiként kellene viselkednie.”

„Lehet vitatkozni ezzel, de mindig küzdött a súlyával, az egész karrierje alatt.”

„Ha leigazol a Real Madrid 160 millió euróért, életed formájában fogsz megérkezni az előszezonra.”

„És túlsúllyal érkezett meg, mert nyaralt… Ezt nem tudom megérteni. Nem szeretek egy játékosra ilyet mondani, de ő úgyis mindig megkapta ezt.”

Hazard eddig mindössze 39 meccsen lépett pályára a Real Madridban, miközben négy gólt szerzett és hét gólpasszt osztott ki.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK