Timo Werner: Kedden a győzelem a célunk

A Bajnokok Ligája elődöntőjében a Real Madrid a Chelsea gárdájával csap össze, az odavágóra a spanyol fővárosban kerül sor holnap este 9 órakor. A találkozó előtt az angolok támadója, Timo Werner nyilatkozott a klub hivatalos oldalának.

„Mindannyian szeretnénk a döntőbe jutni és megnyerni a sorozatot, gyerekként mind erről álmodunk. Tavaly az átigazolásom és a koronavírus miatt nem szerepelhettem a negyeddöntőben. Németországban ezért sok kritikát kaptam, mert nem szerepelhetsz mindennap a BL negyeddöntőjében vagy elődöntőjében.”

„Most ismét elértem idáig, egy évvel később, immáron az új csapatommal. Ennek nagyon örülök, mindenkinek megmutathatom, hogy nem csak egy csapattal voltam képes erre, hanem kettővel is, zsinórban kétszer. Büszke vagyok erre és ez egy újabb motiváció arra, hogy idén a döntőt is elérjem. A végén talán a BL-győzelemről is beszélhetünk.”

Werner
A kép forrása: chelseafc.com (ChelseaTV)

„Nagyon kemény ellenféllel nézünk farkasszemet kedden, majd jövő héten a Stamford Bridge-n. Szoros küzdelem lesz. Mindent bele akarunk adni a két találkozón. Nagyon nehéz hetek elé nézünk, mert közben a bajnokságra is figyelnünk kell, a Premier League-ben is komoly megmérettetések várnak ránk. Ez egyáltalán nem unalmas! Az idény nagyon mozgalmas. Tovább folytatjuk a munkát és kedden a győzelemre hajtunk, ahogy tettük azt a Porto, az Atlético és a West Ham ellen.”

„A Bajnokok Ligája a világ legnehezebb versenysorozata. Ha lehetőséged van a megnyerésére, nem szabad veszni hagyni. Emellett az FA-kupában is nagyon nagy esélyünk van a végső sikerre. Ha valaki azt mondja az idény elején, hogy mindkét sorozatban nagy esélyünk van győzni, az elődöntőben és a döntőben szerepelhetünk, ellenkeztünk volna.”

„Azonban itt vagyunk. És jó csapatunk van. Ez a gárda mindkét címért harcolhat. Nem azért tartunk itt, mert szerencsések vagyunk. Azért tartunk itt, mert keményen dolgozunk és ez a legfontosabb. Ezért vágunk neki önbizalommal a meccseknek, amiket meg is akarunk nyerni.”

Forrás: chelseafc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK