Zidane: Ma hiányzott valami elöl

Zinédine Zidane értékelte a Real Betis elleni, gólnélküli döntetlenre végződött mérkőzést.

A mérkőzés
„Hiányzott belőlünk a kellő agresszió, és így elhullajtottunk két pontot. Jól védekeztünk, azonban elöl voltak problémáink. Különösen az elején nehezünkre esett megtalálnunk a saját ritmusunkat, aminek sok labdavesztés lett a vége. Ma hiányzott valami, nem voltunk elég pontosak elől.”

„Az a tervünk, hogy Mendy és Kroos már bevethetőek legyenek a Chelsea ellen, de még meg kell várnunk, hogy holnap hogy érzik magukat. Most túl kell tennünk magunkat ezen a két elhullajtott ponton. A keddi mérkőzésre kell koncentrálnunk. Van 5 mérkőzés a bajnokságból, tehát messze még a vége. A legvéksőkig küzdeni fogunk. Ha a mai lett volna az utolsó meccsnap, akkor mondhatnánk, hogy elbuktunk, de nem ez a helyzet.”

Vitatott szituáció
„Nem teljesen értem mi alapján hozza a játékvezető a döntéseit, de én nem vagyok bíró. Én láttam a kezezést, azonban a játékvezetőnek kell büntetőt ítélnie, amit ezúttal nem tett meg.”

zidane-betis-real-madrid

Hazard
„Nagyon jól játszott, jól érzi magát, és örülök, hogy újra a pályán láthattam. Fontos, hogy ismét közöttünk van. Egy különleges játékos, akinek amennyire csak lehet élvezni fogjuk a játékát a szezon végéig.”

Carvajal
„Majd meglátjuk, hogy kedden kezdhet-e. Carvajal 20 percett játszott legutóbb, és ma is kapott pár percet. Jó formában van, csakúgy, mint a többiek.”

Chelsea
„Ha pontokat hullajtunk, akkor már mindenki jó, csak mi nem. Ez nem így működik. Jó formában vagyunk. A keddi egy nehéz meccs lesz, talán a legnehezebb az idényben. Ezekre a meccsekre felkészültünk. Ma hiányzott valami, így nem tudtunk nyerni. A többi csapatnak, még hátra van a mérkőzése ebben a fordulóban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…