A Chelsea érdeklődik Varane iránt

Raphaël Varane nyáron elhagyhatja a Real Madridot. A francia védő szerződése 2022-ben jár le, és szívesen kipróbálná magát más bajnokságban is. A megoldást pedig Thomas Tuchel és a Chelsea jelentheti számára.

A német szakember szívesen látná Varane-t Londonban, sajtóértesülések szerint meg is kérte a vezetőséget a játékos megszerzésére. A Bild információi szerint a francia középhátvéd Tuchel elsőszámú jelöltje a védelem megerősítésére. Mióta átvette az irányítást a kékeknél, formájuk jelentősen feljavult, így a vezetőség is szívesebben költ új játékosokra.

Varane sportszakmai okok miatt hajlandó lenne távozni Madridból, szeretné magát kipróbálni egy másik bajnokságban is. Szerződése 2022 nyarán jár le, és ugyan a klub szerette volna meghosszabbítani kontraktusát, az utóbbi hónapokban már sejtették, hogy a védő elengedését kéri majd a szezon végén.

Raphael Varane

A klub hajlandó elengedni Varane-t

Habár eredetileg nem számoltak vele távozóként, a Real Madrid hajlandó lenne megválni a francia válogatott játékostól, az azonban kizárt, hogy még egy évet várjanak és 2022-ben ingyen elengedjék. A Transfermarkt 70 millió euróra becsüli a játékos értékét, és a blancók körülbelül ennyiért is engednék el, az így befolyt összeget pedig utódjára fordítanák.

Tuchel személyesen is megtekintheti kiszemeltje játékát, ugyanis áprilisban a Chelsea a Real Madriddal csap össze a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Ez lesz az első alkalom, hogy a két gárda találkozik egymással a legrangosabb európai kupasorozatban. Már ha az épp zajló események hatására nem történik változás.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK