Beharangozó: Getafe – Real Madrid: Rengeteg a hiányzó, de győzni kell

A Real Madrid a Getafe otthonába utazik, ahol egy kiesés elől menekülő együttes ellen kell megmérkőznie egy megtépázott kerettel.

Ismét elérkeztünk egy bajnoki fordulóhoz, ezúttal a Getafe ellen kell helytállnia Zidane csapatának az előrehozott 33. fordulóban, vasárnap este 21:00-tól az Alfonso Pérezben. A blancók szeretnék megszerezni sorozatban ötödik győzelmüket a bajnokságban, miközben harcban állnak a bajoki trófeáért az egy pontos előnyben lévő Atléticóval és a két ponttal mögöttük álló Barcelonával, akik ezt a meccsnapot április 29-én játsszák majd le.

Real Madrid

Ez lesz a Real Madrid ötödik áprilisi mérkőzése úgy, hogy még csak a hónap felénél járunk, a csapat lényegében háromnaponta pályára lépett ebben az időszakban, miközben az Éibar, a Liverpool és a Barcelona legyőzése után az angol együttessel a BL-negyeddöntő visszavágóján gólnélküli döntetlent játszottak a blancók, bebiztosítva helyüket a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata között, ahol majd a Chelsea-vel kell megküzdeniük. Zidane csapata 14 mérkőzés óta veretlen (11 győzelem, 3 döntetlen), ezt a sorozatot szeretnék folytatni.

„A csapat elkötelezett, és maximálisan a Getafe elleni nehéznek ígérkező mérkőzésre koncentrál” – mondta Zidane a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján. A francia rendkívül megtépázott kerettel utazik a Getafe otthonába, hiszen az eltiltott Casemiro és Nacho is kikerült a keretből, Mendy pedig sérülés miatt esett ki az utolsó pillanatban.

A Getafe épp a kiesés elől menekül, jelenleg négy ponttal áll a kiesőzóna előtt. A csapat Cádiz elleni veresége egy hárommeccses veretlenségi sorozatnak vetett véget (Atlético, Elche, Osasuna elleni döntetlen). A hatgólos Ángel Rodríguez a csapat legeredményesebb játékosa, találataiból ötöt a bajnokságban szerzett.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK