Milner: Eleget tettünk a továbbjutáshoz, csak a gólok hiányoztak

A Liverpool középpályása a tegnapi mérkőzés után.

„Úgy gondolom, hogy jól teljesítettünk. Az intenzitás és a továbbjutási vágy megvolt, sok labdát szereztünk, nyomás alatt tartottuk őket. De nem engedheted meg magadnak, hogy az ilyen helyzeteket ne váltsd gólra, mint amilyenek előttünk adódtak. Több mint elég helyzetünk volt ahhoz, amire szükségünk volt, de nem használtuk ki ezeket, és sajnos ez jelentette a különbséget.”

„Pozitív, hogy helyzeteket dolgoztunk ki, különösen egy ilyen csapat ellen, és az is, ahogy reagáltunk az első meccs után. Eleget tettünk a továbbjutásért ma este, megvoltak a helyzeteink. Egyértelműen mi voltunk a jobb csapat. Ali is remek védéseket mutatott be, amire lehetett számítani, de eleget tettünk a győzelemért és a továbbjutásért. De ha nem használod ki a helyzeteidet… És csak az első kellett volna. Ha megvan az első, akkor egyértelmű, hogy megváltozik minden, de ha nem használod ki a helyzeteidet, akkor nem fogsz továbbjutni.”

„Szerettünk volna kitörni, és biztosítani, hogy nem lesz náluk a labda, mi akartuk diktálni a tempót. Szerintem ez az elején sikerült is, a cseréknél talán egy ideig kevésbé, néha kell egy kis idő, amíg az újak belerázódnak, úgyhogy ez talán belekerült néhány percünkbe, de aztán újra jöttünk előre, és megvoltak a helyzeteink, a srácok, akik beálltak, felvették a meccs ritmusát. Csalódás, egyértelmű csalódás, mivel ha ilyen intenzitással játszottunk volna az első meccsen, biztos vagyok abban, hogy más lett volna a történet.”

„Az első meccsen mutatott teljesítményünkkel egy hegyet gördítettünk magunk elé. Mondhatjátok, hogy túl nagy feladat elé állítottuk magunkat, mivel nem sikerült, de ahogy már elmondtam, szerintem eleget tettünk ma este, és ha a helyzeteinket kihasználtuk volna, akkor nyertünk volna. De sajnos nem voltunk elég jók a továbbjutáshoz a két mérkőzésen. Odatettük magunkat ma este, szerintem volt néhány kimagasló teljesítmény. Nat Phillips ismét fantasztikus volt hátul. És még egyszer mondom, csalódás a kiesés, mert mindent megtettünk, amit akartunk, csak a két gólt nem sikerült megszereznünk, ami egyértelműen a legfontosabb dolog.”

„A legfontosabb most az, hogy koncentráljunk a saját teljesítményünkre, és ha a mai tempóval, intenzitással és vággyal játszunk a hátralévő bajnokikon, akkor elcsíphetjük az első négy hely valamelyikét. De a legfontosabb az, hogy tovább tudjuk vinni ezt a formát és teljesítményt. Ez hiányzott eddig, az állandóság, szóval ezt kell visszaszereznünk, és oda kell tennünk magunkat ezen az utolsó néhány meccsen, és félre kell tennünk a csalódottságunkat.”

Forrás: liverpoolfc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK