Zidane: Tovább akarunk jutni

A francia mester a Liverpool elleni visszavágó előtt.

„Tudjuk, hogy milyen mérkőzésre számítsunk. Biztos vagyok benne, hogy kemény meccs lesz, de nekünk egyszerűen folytatnunk kell azt, amit eddig tettünk. Küzdenünk kell, jól kell védekeznünk és támadnunk. Készen állunk erre a visszavágóra.”

„Nem fogjuk vissza magunkat. Amikor a Real Madrid pályára lép, azt a győzelemért teszi. Az elmúlt két meccsen tett erőfeszítéseink után (az odavágó és a Barcelona elleni mérkőzések) nem lesz ma sem másképp, de ezt már megszokhattuk. Hihetetlenül nehéz meccs lesz, de továbbjuthatunk az elődöntőbe, és mindent meg is fogunk tenni ezért. Sok sérültünk van, de mennünk kell előre. Készen állunk.”

„Kéz a kézben jár a mentális és a fizikális állapot. Jól vagyunk, de szeretnénk egy újabb remek teljesítményt letenni az asztalra, ez az, amire most szükség lesz. A legfontosabb az, hogy a csapat készen áll a harcra, és meg fogjuk próbálni megnyerni a meccset.”

Zidane

„Ez a csapat mindig összefog a rossz időszakokban, és megmutatja igazi erejét. Jobban örülnék, ha mindenki bevethető lenne, de azokkal megyünk ki a pályára, akik itt vannak, és jó teljesítményt akarunk nyújtani.”

„Ez egy sok szempontból szokatlan idény, de semmit nem tehetünk ez ellen. Annyit tudunk tenni, hogy megfelelően regenerálódunk a meccsek után, ha van erre lehetőségünk, de a beosztásunk ugyanolyan, mint másoknak. Megyünk előre, két címért is versenyben vagyunk, a végsőkig harcolunk.”

„Mi is zárt kapuk mögött játszottunk a saját stadionunkban. Ez most így működik, ez a helyzet, de reméljük, hogy a jövőben ismét üdvözölhetjük a szurkolókat a stadionokban.”

„Nem fogunk választani a két sorozat közül. Folytatni akarjuk, amit csinálunk. Holnap lesz egy meccsünk, csak erre koncentrálunk. Tovább akarunk jutni.”

„Valverde visszatért, 100%-os lesz, ott lesz a csapattal. Meglátjuk, hogy holnap mi történik, de ahogy mondtam, 100%-os lesz.”

„Odriozola nem játszott sokat ebben az idényben, de nagyon elkötelezett, és a Barcelona ellen pályára lépett a minap. Meg kell várni a holnapot ahhoz, hogy megtudjátok, játszik-e. Nem fogok mondani semmit a kezdőről.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK