Zidane: Teljesen megérdemelt győzelem volt

A francia mester a Barcelona legyőzése után.

„Mi irányítottuk a meccset, megérdemelten nyertünk. Megvoltak a helyzeteink a harmadik, vagy akár a negyedik gólhoz. Voltak időszakok, amikor szenvedtünk, de ez azért volt, mert ez a meccs rengeteget kivett belőlünk, ugyanúgy, ahogy a Liverpool elleni is. De az ilyen csapatok ellen ez normális. Jól megérdemelt Real Madrid-győzelem volt.”

„Lucas nem tudta folytatni egy rúgás után, Odriozola pedig beállt a helyére, de semmi nem változott. Egy ez nehéz meccs volt, mivel bár mi lőttük az első gólt, vissza kellett állnunk. A Barcelona egy nagyon jó csapat, és megtalálják a réseket a játékosaik képességeinek köszönhetően.”

„Fizikálisan a határon vagyunk. Ez ma ebből a szempontból borzasztó meccs volt, de ilyen a futball, most ezzel főzünk, de jobb érzés így, hogy megvan a három pont. Nem fogunk megváltoztatni semmit, folytatnunk kell tovább, mivel még semmit sem nyertünk. Ez egy meccs, három pont, és semmi nem változott. Ugyanúgy harcban állunk, mint a többi csapat.”

Zidane

„Akár rosszul mennek a dolgok, akár jól, nem hallgatok külső hangokra. Az idény végéig semmi nem fog változni. Folytatnunk kell, amit csináltunk eddig. Tudjuk, hogy bonyolult és nehéz lesz, de megyünk előre. Nem foglalkozunk azzal, hogy mit mond a külvilág, mivel ez egyáltalán nem segítene.”

„Nacho egy rendkívül sokoldalú játékos, hosszú ideje van már a klubnál, nagyon jól ismeri a helyet. Mindig készen áll a játékra, ha szükségünk van rá. Jól teljesített ma, minden játékosommal elégedett vagyok, hiszen nem könnyű véghez vinni azt, amit csinálunk épp.”

„Néhányan kevesebbet, néhányan többet játszanak, de a hármas csere jól működött. Fontos, hogy mindenki kivegye a részét, hiszen szükségünk lesz mindenkire. Mindannyian elkötelezettek a közös ügyért, elégedett vagyok velük.”

„Még két sorozatban is versenyben vagyunk. Ott vagyunk a BL-ben, tovább akarunk harcolni, nyerni akarunk. Lehet, hogy vannak problémáink, de nem kell félnünk semmitől, hinnünk kell az elvégzett munkánkban. Még mindkét sorozatban állunk, keményen kell dolgoznunk tovább. A csapat a határon van, most pihennünk kell a szerdai meccsre, ami ismét nagyon nehéz lesz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK