Nacho: Három nagyon fontos pontot szereztünk

  • Gy. András
  • April 11, 2021, 12:52 a.m.
A Barcelona legyőzése után a játékosok közül Nacho és Courtois álltak a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Nacho:
„Három nagyon fontos pontot szereztünk most a bajnoki címért folytatott harcban. Tovább kell nyomnunk, hiszen még hosszú út áll előttünk. Egy klasszikus megnyerése mindig különleges érzés, nagyon jó dolog, különösen akkor, ha ilyen szoros az állás a tabellán, miközben mindenki a trófeáért küzd. Ez egy nagyon fontos győzelem volt.”

„Nagyon jól kontráztunk. A Barcelona szereti tartani a labdát, tudnak gondot okozni, jól kell védekezned, szükségünk is volt erre a végén, de kétgólos előnyünk volt, ami segített abban, hogy győzni tudjunk. Keményen kellett dolgoznunk, de megvan a győzelem, ez a legfontosabb.”

„Nagyon erős keretünk van, mindannyian kivesszük a részünket az ilyen nagy meccseken, mint a mai, vagy a minap a Liverpool elleni.”

„Az edző mindannyiunkban hisz, 100%-on pörgünk. Még mindig vannak igazán nagy dolgok, amikért harcban állunk.”

„A Mendy-esetnél pont a rossz oldalon álltam, nem tudok mit mondani. Ha majd megnézem, lesz róla véleményem.”

Nacho

Courtois:
„A második félidőben vissza kellett állnunk, ami nagyon nehéz volt, de kitartottunk, jó munkát végeztünk. A csapat tudja, hogy hogyan kell küzdeni, ma is ezt tettük. Csapatként védekeztünk, ha kellett. Volt néhány lövésük, de sikerült hárítanom őket. Amikor így leszakad az ég, és teljesen elázol, a kezeid, karjaid megfagynak, de a meccsen dolgozik az adrenalin, és megfeledkezel erről.”

„Alba középre adott labdája? Ma videókat néztem Robertóval, és láttuk, hogy sokszor próbálkoznak ezzel a figurával. Amikor láttam, hogy egyedül van, éreztem, hogy mi lesz, és meg tudtam állítani.”
 


Hozzászólások

Tabella