Morientes: A Real Madridért szorítok

A játékosként mindkét csapatban megfordult spanyol számára nem kérdés, hogy kinek szurkol ma este.

Fernando Morientes mind a Real Madridban, mind pedig a Liverpoolban megfordult játékos pályafutása során, ám számára nem kétséges, hogy kinek fog szurkolni a BL-negyeddöntőben. A korábbi spanyol válogatott kiválóság azt is elmondta, hogy a Liverpoolt nem szabad lebecsülni a sérülések és a bajnoki szereplés miatt, emellett pedig hisz abban, hogy a blancók mind a BL-ben, mind pedig a bajnokságban versenyképesek.

„Nem húz kétfelé a szívem. Ha a Real Madriddal játszik valaki, akkor nagyon nehéz lenne megosztani a szívemet” – mondta Morientes a Radio MARCA-nak.

„Egy ilyen meccsen bármi megtörténhet. Nincsenek favoritok. A Liverpool most báránybőrbe bújt farkasként érkezik Madridba, nem bízom bennük.”

„A Real Madridban megvan a versenyszellem és a győztes gén, ami miatt mindig ott vannak az ilyen nagy tornák végén. Szerintem mindkét címet van esélyük megnyerni, amelyekért még versenyben vannak.”

A Real Madrid és Sergio Ramos még mindig nem egyeztek meg egymással a szerződéshosszabbításuk kapcsán, de Morientes bízik abban, hogy hamarosan meglesz a megállapodás.

„Nagyon fáj, hogy még mindig nincs megállapodás a felek között. De meggyőződésem, hogy meg fog születni az egyezség, ami mind a klub, mind pedig a játékos számára elfogadható.”

Morientes emellett Viníciust és Benzemát is méltatta.

„Viníciusban megvan az ösztönös tehetség arra, hogy lerázza az ellenfelek védőit, és ez nincs meg mindenkiben” – mondta.

„A mai futballban nagyon nehéz találni egy olyan játékost, aki ilyen képességekkel rendelkezik az egy-egy elleni szituációkat illetően. Mindeközben Benzema a vállára vette az egész csapatot.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK