Håland apja és ügynöke Madridban tárgyaltak

A norvég csatár képviselői meghallgatják az érdeklődőket, ezután döntenek majd arról, hogy hol folytatja Erling Håland.

Erling Håland ügynöke, Mino Raiola és a játékos édesapja, Alf-Inge Håland délelőtt Barcelonában délután pedig Madridban járt, hogy tárgyaljanak a norvég játékos jövőjéről. A hírek szerint Hålandék meghallgatják az érdeklődő klubok terveit és ajánlatát, és a játékos szempontjából legjobbat fogják elfogadni.

Az egyre biztosabbnak tűnik, hogy Håland már idén nyáron el akar igazolni Dortmundból. A Real Madrid és a Barcelona mellett a Manchester City, a Chelsea és a Liverpool is az érdeklődők között van. Bármelyik csapat is lesz a befutó, nem lesz egyszerű dolga, főleg, hogy a Dortmund minimum 150 millió eurót szeretne a norvég csatárért cserébe.

Míg a COPE és az AS arról írt, hogy a játékos ügynöke és apja közvetlenül Florenitno Pérezzel tárgyalnak, addig José Félix Díaz, a MARCA újságírója szerint nem az elnökkel, hanem a Real Madrid általános igazgatójával, José Ángel Sánchezzel találkoztak. Bármi is az igazság, az biztos, hogy klub és Pérez is tisztán akarja látni a játékos terveit és helyzetét a Dortmundnál. Bár Pérez jó kapcsolatot ápol a német csapattal, ez azonban semmit nem jelent az üzlet szempontjából, mert Håland környezete a hosszú távú projektet keresi, azt amiből a legjobban tud kijönni szakmailag a játékos. Ezért például azt sem vetették el, hogy jobb lenne neki Dortmunban maradni, hiszen 16 hónapja még csak Ausztriában játszott, nem szeretnének olyat lépni, ami visszaveti a fejlődését.

Közeleg az átigazolási időszak, így egyre inkább felgyorsulnak az események. Több hitelesnek mondható spanyol újságíró is arról írt a napokban, hogy Madridban valami nagyot terveznek a nyáron. Úgy tűnik, elindult a versenyfutás.

Forrás: AS, COPE, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK