Rodrygo: Bízom benne, hogy a szünet után is folytatjuk a jó sorozatunkat

A Real Madrid brazil támadója a Real Madrid TV, Conecta című műsor vendége volt, melyben beszélt a bajnokságról, a BL-ről, a válogatott szünetről és a meccsnapi rutinjáról is.

Bajnokság és Bajnokok Ligája
"Mindenki láthatja, hogy minden mérkőzésen a végsőkig harcolunk. A Real Madrid címere ezt kívánja meg mindenkitől, aki ebben a klubban játszik. Nem számít, mennyi ponttal vagyunk az Atlético vagy a Barcelona mögött, mert az utolsó pillanatig küzdeni fogunk a bajnoki címért."

"A Bajnokok Ligájában a Liverpool nagyon kemény ellenfél lesz, de mi is keményen dolgozunk, hogy bejussunk az elődöntőbe. Nagyon bízunk abban, hogy ez sikerülni fog. Minden mérkőzés egyaránt fontos számunkra, de a szezon ezen szakaszában ez még inkább igaz. Ez egy igazán különleges érzés. Minden vágyunk, hogy játszhassunk és győzzünk. Ezek a legkülönlegesebb mérkőzések."

Edzések a válogatott szünet alatt
"Nagyon hosszú hét vár ránk. Nincsenek meccsek, ezért lesz időnk többet edzeni, ami segít minket abban, hogy még jobb formában térhessünk majd vissza a pályára. Ezek az edzések keményebbek a megszokottnál, mivel akkor nincs ennyi időnk: amint kipihenjük az előző meccset, már készülünk is a következőre. Most ugye nincsenek mérkőzéseink, ezért lehetnek nehezebbek az edzések, és közben a Castillás srácok is velünk edzenek."

"Sajnálatos, hogy pont most jött ez a szünet, mert nagyon jó sorozatban voltunk, 10 mérkőzés óta veretlenek vagyunk. Persze nem szomorkodunk, mert van időnk edzeni, önbizalmat építeni és még jobbá válni a szezon utolsó szakaszára. Remélem, a szünet után is folytatni tudjuk a jó sorozatunkat. Azért teljesítünk mostanában ilyen jól, mert mi vagyunk a Real Madrid és sohasem adjuk fel."

Milyen formában vagy?
"Jól érzem magam. Nagyon nehéz volt, amikor a sérülésem miatt nem játszhattam, nehezen viseltem, hogy nem léphetek pályára és csak a TV-ben nézhetem a találkozókat. Nagyon mérges, dühös voltam emiatt, de mostmár újra boldog vagyok, és minden nap keményen dolgozom, hogy fejlődjek. A legnehezebb dolog visszarázódni a ritmusba és visszaszerezni a pályán az önbizalmat."

Taktika
"Zidane mindig azt várja el tőlünk, hogy magasan letámadjuk az ellenfelet, de közben nem szabad megfeledkezni a védekezésről sem. Sokkal jobb a kapujuk előtt letámadni az ellenfelet, mert közelebb vagyunk a gólszerzéshez és nem kell plusz 50 métert futnunk. Szóval Zidane ezt várja el tőlünk, mert tudja, hogy ez a legjobb mindenkinek."

Hogyan telnek a meccsnapjaid?
"Mindig igyekszem jól és elegendőt aludni, emellett odafigyelek az étkezésemre, de ez nagyban függ attól is, mikor van a mérkőzés. Ilyenkor a szobámban maradok és fejben a meccsre fókuszálok, vagy néha videojátékozok. Nincsenek különleges babonáim. Szeretek zenét hallgatni a mérkőzések előtt. A meccsek után mindig kapok egy üzentetet az apámtól. Mindig felhívom és megbeszéljük a találkozót."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK