Varane: Mbappé Madridban? Szeretek egy csapatban játszani a legjobbakkal

A Real Madrid védőjével a Europe 1 készített interjút, melyben beszélt Benzemáról, Zidane-ról és Mbappéról is.

Karim Benzema és válogatott
"Benzema egy példakép, elképesztően keményen dolgozik, ezért tud folyamatosan fejlődni. Fizikálisan kitűnő állapotban van, úgy gondolom, hogy a legjobb formájában játszik. Egy hihetetlenül eredményes és elegáns labdarúgó, öröm nézni a játékát. De nem az én felaladatom, hogy közvetítsek Zidane és Deschamps között."

Zidane a francia válogatottnál
"Ennek is megvan a lehetősége. A francia válogatottnál minden jól teljesítő francia edző célpont, emiatt Zidane is, de ez olyan dolog, ami most nem igazán releváns. Az edzőnk, Deschamps nagyszerű munkát végez, és most a rövid távú céljainkra összpontosítunk: először jól szeretnénk kezdeni a világbajnoki-selejtezőket, aztán jön a nyári Európa-bajnokság."

Zidane és Deschamps
"Nagyon nehéz összehasonlítani őket. Szerencsésnek mondhatom magam, mert mindkettejükkel együtt dolgozhatok. Mindketten nagyon erős személyiségek, mindketten győztes típusok és mindig magas szinten akarnak teljesíteni. Rengeteg hasznos tanácsot kaptam és kapok tőlük."

Liverpool
"Tisztában voltunk azzal, hogy a nyolcaddöntőből való továbbjutás után Európa legjobb csapataival nézhetünk szembe. 2018-ban a döntőig vezető úton legyőztük a különböző bajnokságok bajnokait, ez pedig sohasem egyszerű."

Bajnokok Ligája és PSG
"Ki nyerheti meg a BL-t? A PSG-nek mindene megvan ahhoz, hogy sokáig jussanak a Bajnokok Ligájában, ezt már eddig is láthattuk tőlük. Úgy gondolom, hogy ők az egyik esélyesek."

Kylian Mbappé
"Mbappé még mindig nagyon fiatal, hatalmas fejlődésen ment és megy át. Nagyon sokoldalú játékossá vált, aki sok gólt is szerez, a világ egyik legjobbja. Szeretném-e ő Madridban látni? A célom, hogy  mindig a legjobbak mellett játszhassak, Kylain pedig az egyik legjobb labdarúgó."

Real Madrid
"A mostani szezonban nagyon sokat játszom, próbálok mérkőzésről mérkőzésre hasonlóan jó teljesítményt nyújtani. Az én pozíciómban nagy szükség van erre. Tiszta a lelkiismeretem, mert tudom, hogy mindig a legtöbbet próbálom kihozni magamból, remélem, hogy jól zárul majd a szezon. Még a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is megvan az esélyünk a győzelemre.'

"A jövőm? Most nem akarok erről beszélni, mert két nap múlva a francia válogatottal játszunk meccset. Remélem, ezt megértitek."

Forrás: europe1.fr
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK