Asensio: A csapat nagyon együtt van

A Celta Vigo elleni győzelem után a játékosok közül Nacho, és a harmadik gólt szerző Asensio nyilatkozott.

Marco Asensio

A mérkőzés
"Voltak nehezebb periódusok, de egyben volt a mai teljesítmény. Védekezésben nagyon összeszedetten játszottunk, emellett támadásban is sok helyzetet alakítottunk ki, ezek közül hármat gólra is tudtunk váltani. Jó formában vagyunk, de mindig többet és többet akarunk. Tudjuk, hogy most jön a szezon végső szakasza, minden mérkőzés nagyon fontos számunkra, mindegyiket meg akarjuk nyerni. Mindig csak a következő feladatra gondolunk, lépésről lépésre kell haladnunk. Most lesz egy kis időnk pihenni."

Védekezés
"Tisztában voltunk azzal, hogy egy jó ellenfélhez érkezünk. Ahogy korábban is mondtam, az egyik kulcs a védekezésünk volt. A lényeg, hogy hátul rendben legyünk, mert elöl mindig megvannak a helyzetek."

Két meccs, két gól
"Nagyon örülök ennek a két gólnak, de még nagyon sok munka van hátra. Tisztán látom, hogy milyen utat kell csapatként megtennünk a győzelmekért. Együtt vagyunk, mindenki egy irányba húz, minden nagyon rendben van."

Nacho

A mérkőzés
"Nagyon boldogok vagyunk a győzelem miatt. Fontos volt megnyerni a mai találkozót, különösen azért, mert sohasem egyszerű a Celta ellen. Tovább küzdünk a bajnoki címért. Ha az egész meccset nézem, akkor jó teljesítményt nyújtottunk. Két góllal vezettünk, ez pedig megnyugtatott minket. A második félidő már kiélezettebb volt, de a csapat jól védekezett, jól dolgoztunk együtt, pont úgy, ahogy az előző mérkőzéseken is. Örülünk ennek a három pontnak."

A szezon legjobb szakasza
"Igen, ez egyértelműen a legjobb része az eddigi szezonunknak. Jó sorozatban vagyunk, egy ideje csak győzelmeket vagy döntetlent érünk el. A szezon utolsó szakaszába nagy önbizalommal érkezünk. Továbbra is keményen kell dolgoznunk. A legfontosabb, hogy a szünetre egy fontos győzelemmel mehetünk."

Bajnoki hajrá
"Minden bajnoki idény más. Tavaly, amikor visszatértünk a bajnokság megszakítása után, 11 meccsből 10-et megnyertünk és egy döntetlent szereztünk. De nem várhatjuk el, hogy most is ugyanez fog történni, mert a futball ennél bonyolultabb. A csapat jó formában van, sok fontos meccset nyertünk meg mostanság. Ahogy mindig is mondjuk, csak a következő mérkőzésre gondolunk és lépésről lépésre haladunk."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…