2021. October 22., Friday

Gasperini: Nem a képességeinknek megfelelően játszottunk

  • B. Balázs
  • March 17, 2021, 9:28 a.m.
Gian Piero Gasperini nyilatkozata, miután csapata, az Atalanta 3-1-es vereséget szenvedett a Real Madrid ellen, és búcsúzni kényszerült a Bajnokok Ligájától.

A mérkőzés
Több hibát is elkövettünk, túlságosan akartunk, ami a teljesítményünk rovására ment. Nem volt egyszerű, azonban a mérkőzés elején többet is beleadhattunk volna. Minden sokkal nehezebb lett a két bekapott gól következtében."

Düh vagy csalódottság?
Csalódott vagyok, mert nem a képességeinknek megfelelően játszottunk, még technikailag sem. Voltak szervezetlenségre utaló hibák, illetve túl sok volt a pontatlan passz. Technikailag jobb benyomást akartam nyújtani, ami részben sikerült a kontráknál."

Gasperini (forrás: YouTube)
a kép forrása: YouTube

Nyomás
Nem hinném, hogy emiatt estünk volna ki, mivel már sok jó csapattal játszottunk, méghozzá figyelemreméltóan. Szerintem ez pusztán csak nem a mi esténk volt. Tudomásul vettük a történteket, és a jövőre koncentrálunk. Ez egy jó lehetőség volt, de ez van."

Tanulságok levonása
Kétségtelenül meg fogjuk tenni. Erre mindenkinek szüksége lesz. Hiába gondoljuk úgy, hogy az elmólt két mérkőzésen jobb teljesítményt is nyújthattunk volna, attól még elégedettek vagyunk az úttal, amit bejártunk. Egy nehéz csoportba kerültünk, volt egy jó sorozatunk 11 pontot szerezve, kiejtettük az Ajaxot, és játszottunk a Liverpoollal. Egyedül ez a két mérkőzés az, amelyek kapcsán úgy érezzük, hogy tudásunk alatt teljesítettünk."


Hozzászólások

Tabella