Újabb műtét vár Hazard-ra, véget érhet az idénye

Eden Hazard nem tud kilábalni az őt sújtó sérüléshullámból, most úgy tűnik, újra kés alá kell feküdnie, ha hosszú távú megoldást akar a problémáira.

A MARCA szerint elképzelhető, hogy Eden Hazard ismét kés alá fekszik, annak érdekében, hogy megoldódjanak a bokájával kapcsolatos problémái.

A belga szenved, bokáját pedig vélhetően újra meg kell műteni, hogy az elmúlt időszak komplikációit végre maga mögött hagyja. Ahogyan a dolgok jelenleg állnak, ő is hajlik az újabb műtétre, különösen a legutóbbi visszaesése után, és most már nagy meglepetés lenne bármilyen más döntés, mint a műtét.

Hazard a legutóbbi műtétje óta egyszer sem érezte száz százalékosnak magát. Folyamatosan szenved a bokafájdalmaktól, ez pedig az elmúlt hetekben csak rosszabb lett.

Hazard

Állítólag ezek a bokaproblémák okozzák a játékos izomsérüléseit is, hiszen a fájdalmak miatt próbál másként mozogni, futni, mint korábban, erre pedig így reagál a teste. Úgy tűnik, hogy nincs más megoldás, mint a műtét, még akkor sem, ha ez azt jelentené, hogy az idény a játékos számára véget ér, és vélhetően a nyári Európa-bajnokságot is ki kell majd hagynia. A műtét célja az lenne, hogy a legutóbbi, 2020 márciusában elvégzett beavatkozás által okozott problémák megoldódjanak.

Hazard ismét az idény egy olyan szakaszában esett vissza, amikor már abban reménykedett mindenki, hogy újra formába lendül. A Real Madrid még versenyben van a bajnokságban és a BL-ben, de a belga legújabb sérülése is felkerült a klub problémalistájára. Ez a 10. sérülés, ami sújtja a játékost a Real Madridba érkezése óta. Az első idényében 5 alkalommal sérült meg, és az aktuális kiírásban is ugyanennyinél jár. A lehetséges 88 mérkőzésből mindössze 36-szor tudott pályára lépni, amely 40,91%-os mutatót jelent.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK