Benzema: Remélem, hogy Eden mielőbb jobban lesz

Zinédine Zidane mellett ezúttal Karim Benzema állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére az Atalanta elleni BL-visszavágót megelőző hivatalos sajtótájékoztatón.

A meccs: „Maximális erőbedobással és komoly ambíciókkal kell pályára lépnünk, ha meg akarjuk nyerni ezt a meccset. Ez egy nagyon fontos összecsapás lesz számunkra. Nehéznek ígérkezik, mivel kiváló ellenfél ellen kell játszanunk. Az odavágóról van némi előnyünk, de ez nem elég, mivel mindent bele fognak adni.”

Nyomás: „Ennél a klubnál mindig nagy a nyomás. Azért vagyok itt, hogy gólpasszokat osszak ki és gólokat rúgjak. Megvannak a helyzeteink a meccseken ahhoz, hogy több gólt szerezzünk, dolgozunk ezen edzéseken. Nyerjük a meccseinket, de az ellenfelek minden évben egyre erősebbek, mélyebben védekeznek. Sokkal nehezebb dolgunk van. Remélhetőleg sok gólt szerzünk még.”

Benzema

Hazard: „Edennek nincs túl sok szerencséje, amióta megérkezett. Sajnálom őt, mivel tudjuk, hogy ő egy topjátékos. A pályán sokat segíthetünk egymásnak. Szeretnénk, ha megmutathatná, hogy mekkora sztár, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk neki ebben. Remélem, hogy mielőbb jobban lesz, mivel szükségünk van rá.”

Håland: "Nem fogok olyan játékosokról beszélni, akik nincsenek a klubnál. Minden évben szóba kerülnek csatárok, akik gólokat lőhetnének a Real Madridban. Ő egy fiatal játékos, aki rengeteg gólt szerez. Keményen kell dolgoznia, hogy segítse jelenlegi csapatát. Ha pedig a jövőben lehetősége lesz arra, hogy a Real Madridban játsszon, ragadja meg.”

Cristiano: „Cristianóval rengeteg dolgot vittünk véghez együtt. Gólok, gólpasszok… De ez három éve volt. Cristiano most egy másik csapat játékosa. Nem én vagyok az elnök vagy az edző, hogy ilyen dolgokban döntsek, és azt sem tudom, hogy Cristiano boldog-e a Juventusban vagy nem. A magam részéről bármikor szívesen játszanék együtt vele, ő egy igazi gólvágó. Nem tudok mást mondani.”

Szerződés: „Én boldog vagyok Madridban, minden edzés és minden mérkőzés minden egyes pillanatát élvezem. Tudom, hogy 2022-ben lejár a szerződésem, de ez nem foglalkoztat. Ha az elnök úgy dönt, hogy hosszabbítani szeretne, én itt vagyok. Tudom, hogy 33 éves vagyok, de vannak játékosok, akik 34, 35 vagy akár 39 évesen is a legmagasabb szinten teljesítenek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK