Elképzelhető, hogy Varane távozik a nyáron

Az AS arról ír, hogy amennyiben a francia védő szeretne távozni, akkor a klub meg fogja hallgatni az ajánlatokat.

Jövő nyáron a csapatból több játékosnak is lejár a szerződése, ezért is lett az elmúlt hónapokban gyakori téma akár Ramos, akár Modric vagy Lucas Vázquez hosszabbítása. Kevesebb szó esett eddig róla, de Raphaël Varane-nak is 2022 nyaráig szól a kontraktusa, és ezidáig nem ültek le a hosszabbításról tárgyalni a felek.

Az AS szerint ez már meg sem fog történni, mert Varane fontolgatja annak a lehetőségét, hogy megkéri a klubot, engedjék el őt idén nyáron egy másik csapatba. Ez a helyzet nem teljesen új, hiszen 2019-ben is sokat írtak arról, hogy Varane távozni szeretne, de akkor Zidane második eljövetele meggyőzte őt a maradásról. Most annyiban viszont más a történet, hogy a klub már csak idén kaphat pénzt a védőért.

A Real Madridnál jelenleg úgy számolnak, hogy nyáron meghallgatják az ajánlatokat, és azután döntenek a játékos sorsáról. A hírek szerint Varane új kihívásokat szeretne, és szívesen kipróbálná magát egy másik bajnokságban, például Angliában. Ő és a klub is tisztában van azzal, hogy erre talán most van meg az utolsó lehetősége, mivel idén már 28 éves lesz. Ha aláír egy újabb, hosszú távú szerződést, akkor szinte biztos, hogy Madridban fogja befejezni pályafutását.

Varane 2011-ben, mindössze 18 évesen igazolt a Lenstől a Real Madridba, szinte az egész felnőtt karrierjét a spanyol klubnál töltötte, jelenleg a csapat 4. számú kapitánya Sergio Ramos, Marcelo és Benzema után. Madridban bíznak benne, hogy meg tudják győzni őt a maradásról, de ha a játékos azt kéri, hogy engedjék el, akkor a klub nem fog akadályt gördíteni elé.

Az AS már arról is ír, hogy Varane pótlására a két legesélyesebb jelölt a Villarreal spanyol védője, Pau Torres, valamint a Sevilla francia védője, Jules Koundé.

Forrás: as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK