Ramos szinte biztosan ott lehet az Atalanta ellen

A kapitánynak jól halad a felépülése, és akár már a szombati, Elche elleni bajnokin is kaphat néhány percet.

Két hónap után térhet vissza
Sergio Ramos január 14-én szenvedett térdsérülést az Athletic Bilbao elleni Spanyol Szuperkupa-mérkőzésen, majd február 6-án meg is kellett operálni őt. Azóta keményen dolgozik a visszatérésén, folyamatosan különedzéseket végzett, és az elmúlt héten már labdás gyakorlatokat is csinált Valdebebasban.

A csapat hétfőre pihenőnapot kapott, így ma fogják elkezdeni a felkészülést a hétvégi bajnokira. Ha minden jól megy, akkor Ramos azon a találkozón újra ott lehet a keretben. Néhány nappal később pedig következik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója az Atalanta ellen. A MARCA szerint szinte biztosra vehető, hogy azon már kezdőként fog pályára lépni a kapitány.

Ramos sérülése óta 10 meccset játszott a Real Madrid: 6 győzelem, 2-2 döntetlen és vereség a mérleg. A védelem, és itt főként a Varane-Nacho párosra gondolunk, kifejezetten jól dolgozott ezidő alatt, de Ramos felépülésével Nacho valószínűleg újra a kispadra kerül.

Ramos és a spanyol válogatott
Sergio Ramos felépülés Luis Enriquének is nagyszerű hír, hiszen a spanyol válogatott március végén három világbajnoki selejtezőt játszik. Ha Ramos mindhárom találkozón pályára lép, akkor 181 mérkőzése lesz a válogatottban, és csupán 3 találkozó választja majd el attól, hogy megdöntse Ahmed Hassan rekordját, aki 184 találkozón húzhatta magára az egyiptomi válogatott mezét.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK