Simeone: Túl sok dologra kell figyelnem ahhoz, hogy a VAR-ral foglalkozzak

Az 1-1-es döntetlenre végződő madridi derbit követően a hazaiak részéről Diego Simeone és Koke nyilatkozott.

Diego Simeone

Jelenlegi helyzet
„Nem akarok túlzásokba esni a mondandómmal. Ma rengeteg fontos információ tudatában fogok innen távozni. A csapat játéka, a pontjaink száma, amiben mindenkinek benne van az emberfeletti teljesítménye egy olyan idény során, amire mindenki azt mondta, hogy 20 pont előnnyel fogjuk megnyerni a ligát. Nem is tudom mit gondoltak.”

„Még mindenki előtt egy nehéz út áll a szezon végéig. Szeretnénk javítani az előző kiíráshoz képest, és ezen az úton fogunk tovább haladni.”

Simeoneforrás: YouTube

Felipe esete
„Túl sok dologra kell most figyelnem ahhoz, hogy ilyenekkel foglalkozzak. Ezt a VAR-szobában lévőkre és a bírókra hagyom. Nem akarok ebbe belefolyni, mert vannak fontosabb dolgok is, amikre oda kell figyelnem.”

„Úgy hallottam, hogy Ramosnak is volt egy hasonló megmozdulása az Eibar ellen. Nagyon nehéz dolguk van a bíróknak, mivel rengeteg dolgot kell figyelemben venniük. Ez most túl magas volt vagy túl alacsony, a levegőben volt vagy esetleg a talajon…?”

„Engem csak az érdekel melyik csapat nyer, melyik a kiegyensúlyozottabb a szezon folyamán és hasonlók. A VAR tisztább képet mutat számunkra arról, hogy mi les és mi nem, illetve hogy ez most büntető volt vagy sem… Sokat fejlődött ezen a téren.”

Második gól hiánya
„A helyzetek értékesítése mindig megnyugtató. Rengeteg lehetőségünk volt. Courtois bravúrral védett Carrasco és Correa helyzeténél is.”

„A csapat bátor volt. Majdnem végig domináltuk az első félidőt és ez a második félidőben sem volt másképp 30 percen keresztűl. Volt egy nagy ziccerük, amit Oblak még hárítani tudott, utána viszont már ki tudtak egyenlíteni”

Koke

A mérkőzés
„Mi voltunk a jobbak, azonban ők bármilyen helyzetből képesek gólt szerezni. Amikor beálltak a friss embereink, megpróbáltunk kijjebb jönni, azonban egy erős ellenfelünk volt, aki rengeteg módon képes gólt szerezni.”

Kokeforrás: YouTube

Felipe esete
„Az én szempontomból nem tűnt kezezésnek, másokéból pedig annak tűnt. Senki sem tudhatja jobban, mint a játékvezető.”

A bajnokság állása
„Az a te dolgod, hogy mikor tartod a bajnokságot lefutottnak. Számunkra akkor jön el ez a pillanat, amikor ténylegesen vége lesz az idénynek. Most az Athletic elleni szerdai mérkőzésre kell összpontosítanunk, ahol tovább növelhetjük az előnyünket a riválisokkal szemben.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…