Zidane: Az első félidőben az Atlético, a másodikban mi voltunk a jobb csapat

A Real Madrid 1-1-es döntetlent játszott ma délután az Atlético Madrid vendégeként. A meccs után Zidane is értékelte a mérkőzést.

A mérkőzés
"Az első félidőben az Atlético, a másodikban pedig mi voltunk a jobb csapat. Úgy gondolom, megérdemeltük az egyenlítést, mert előtte megvoltak a lehetőségeink. Végső soron az a fontos, hogy ismét sikerült jó teljesítményt nyújtani a második félidőben. Ez most egy pontot ért, de továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért, tovább harcolunk."

"Még mindig messze a bajnokság vége, sok pontot lehet begyűjteni, a végsőkig küzdeni fogunk. A dolgok nagyon gyorsan meg tudnak változni. Tudjuk, hogy fejlődnünk kell, de pontosan ezért dolgozunk. Az első félidő nem ment jól, ezért a másodikban javítani szerettünk volna. Ilyenkor nagyon fontos a megfelelő hozzáállás, csak így lehet változtatni."

A játékvezető
"Nem fogok belemenni ebbe, mert nagyon jól tudjuk, hogy nem egyszerű munka a játékvezetőké. A bíró megnézte az esetet és meghozta az ítéletét. Ezt pedig tiszteletben kell tartanunk. Nehéz, mert nem tudunk mit kezdeni ezzel. Ismerjük a szabályokat, de a játékvezető hozza meg a döntést. A játékosok azt mondták nekem, hogyy kezezés történt, de bíró visszanézte és úgy döntött, hogy nem történt szabálytalanság."

Valverde és Vini Jr.
"Mindannyian megérdemlik a játéklehetőséget. Ezzel kapcsolatban nem fog változni semmi: minden meccsre ki kell jelölnöm a kezdőtizenegyet, és aztán a cseréket is végre kell hajtanom. Minden játékosomra egyformán büszke vagyok, hiszen egy hajóban evezünk, közösek a céljaink. A végsőkig együtt harcolunk."

A büntető
"Ahogy már mondtam, a játékvezető dönt. Ha befúj egy büntetőt, akkor az büntető, ha nem fújja be, akkor az azért van, mert nem volt büntető. De nem ez számít, hanem az, hogy sikerült jól reagálnunk és kiegyenlítenünk."
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…