Courtois: Sajnos nem tudtuk megszerezni a második gólt

A játékosok közül Thibaut Courtois és Vinícius Jr. állt a kamerák elé a Real Sociedad elleni 1-1-es döntetlent követően.

Courtois:
„Jól teljesítettünk, sok helyzetet alakítottunk ki, egyedül egy második gól hiányzott. Ha sikerült volna vezetést szereznünk, nyertünk  volna. Meg kell próbálnunk nyomás alá helyezni az ellenfeleket és minél több mérkőzést megnyerni, mivel még sok van hátra. A verseny a bajnoki címért még mindig nyitott, és kötelességünk a végsőkig küzdeni.”

„Az első félidőben bíztatóan játszottunk. Jó helyzeteket alakítottunk ki, amelyeket aztán nem tudtunk értékesíteni. A második félidőt lassan kezdtük. Egy nagyszerű gólt szereztek egyenesen a felső sarokba, nehéz helyzetbe hozva minket. Végül sikerült gólt szereznünk, de a második már nem jött össze.”

Courtois-Sociedad

„A főnök 3 védőre akart átállni Lucasszal és Mendy-vel a széleken. Az elején túl sok teret hagytunk nekik labdavesztést követően, és ebből kaptuk a gólt. A szélsőink nagyon elől voltak, és már nem tudtak visszaérni Portu góljánál. Van, hogy elszórunk pontokat, és van, hogy elhozzuk az összeset. A Real Sociedad egy erős csapat, akik a tabella elején harcolnak. Nem minden meccs egyszerű.”

„Vasárnap a Wandába látogatunk, hatalmas a tét. A tőlünk telhető legtöbbet kell nyújtanunk, ha nyerni szeretnénk. Jó formában vagyunk, és még térnek is vissza páran sérülésből. Az Atlético azért van most ott ahol, mert sorra nyerték a meccseket. Meg kell próbálnunk legyőzni őket.” 

Vinícius:
„Nagyon komoly teljesítmény 100 mérkőzést lejátszani ezekben a színekben. Nagyon elégedett vagyok, ez egy különleges nap számomra. Elmondtam a családomnak, hogy nagyon izgatott vagyok a 100. meccsem miatt, és hogy mindent beleadok ezért a mezért, amit annyira szeretek.”

„Az első félidőben nagyon jól játszottunk, de a másodikban adtunk nekik némi területet, amiért meg is büntettek minket. Csalódottak vagyunk amiatt, hogy nem szereztük meg a győzelmet, amire nagy szükségünk lett volna. Szerettük volna mind az öt meccsünket megnyerni a derbi előtt, de most csak egy döntetlenre futotta. Ezen az úton kell folytatnunk, ha nyerni akarunk valamit ebben az idényben.”

Vinícius és Florentino Pérez

„A La Real egy jó csapat, akik nagyon jó dolgokat mutatnak a pályán. Nehéz volt ellenük játszani, de ilyen a spanyol bajnokság. Minden harmadik-negyedik meccsünk kőkemény, de az összes találkozón maximális koncentrációra van szükségünk, és a legjobb formánkban kell lennünk.”

„Mindig mindent bele fogunk adni ezért a mezért, amelyet minden erőnkkel védünk és annyira szeretünk. Ezt fogjuk folytatni, az utolsó pillanatig harcolni fogunk. Most van egy hetünk, hogy dolgozzunk. Meg kell vizsgálnunk a mai meccsen történteket, majd az Atlético elleni találkozóra kell koncentrálnunk. Jól fel kell készülnünk, ha nyerni akarunk.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…