Mbappé jövője még március 10. előtt eldőlhet

A Kylian Mbappé jövőjével kapcsolatos szappanopera a MARCA értesülései szerint hamarosan elérkezik befejező epizódjához. A PSG mielőbb szeretné végre lezárni a nyitott kérdéseket.

A MARCA úgy tudja, hogy a PSG már azelőtt szeretne pontot tenni a találgatások végére, hogy a csapat lejátszaná a Barcelona elleni BL-párharc visszavágóját március 10-én.

Leonardo a legutóbbi interjújában egyértelművé tette, hogy nem akarják tovább húzni az ügyet. Mbappé nemrég jelezte, hogy jelenleg gondolkodik a jövőjén, de most már tudja, hogy végleges választ vár tőle a klubja.

„Elértünk arra a pontra, ahol állást kell foglalnunk és döntést kell hoznunk” – mondta Leonardo. „Már régen beszéltünk.”

„Egyértelmű a helyzetünk. Tudjuk, hogy mit akarunk, hamarosan megszületik a döntés.”

A klub sportigazgatója azt is elmondta, hogy Neymar, Di María és Bernat szerződésének megújítása is porondon van. A PSG célja az, hogy a 2022-es világbajnokságra az ő játékosukként utazzon el Neymar és Mbappé is.

Ami egyértelműen kiolvasható volt Leonardo múlt heti szavaiból, az az, hogy Mbappét semmiképp sem szeretné ingyen elengedni a PSG a szerződésének lejártával. Ezért mielőbb döntést várnak a játékostól, ha pedig Párizstól távol képzeli el a jövőjét, úgy el fogják adni.

A PSG 180 millió eurót szeretne kapni a támadóért, amennyiben a játékos a távozás mellett dönt, ám a francia kiválóság jelenleg remekül érzi magát klubjánál, így egyelőre bármilyen forgatókönyv elképzelhető.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK