Zidane: Az egész csapattal elégedett vagyok

A francia mester a Valladolid legyőzése után.

„Folytatnunk kell azt, amit csinálunk. Fontos győzelmet arattunk. Ez sorozatban a negyedik győztes meccsünk volt, folytatnunk kell ezen az úton, nem foglalkozva más csapatokkal.”

„Ezek nem könnyű meccsek. A Valladolidnak is szüksége van a pontokra. Kemény meccs volt. Minden mérkőzésen a maximumot kell nyújtanunk, csak nehéz meccseink lesznek az idény hátralévő részében. De tisztában vagyunk ezzel, ma pedig örülhetünk annak, amit véghez vittünk. Az eredménynek és a bekapott gól elkerülésének.”

Zidane

„Mindannyian tudjuk, hogy milyen nagyszerű játékos Casemiro, és mindannyian tisztában vagyunk azzal is, hogy milyen poszton képes játszani. Tudjuk, hogy képes olyan befejezésekre, amilyet ma is láttunk tőle, tudjuk, hogy mi a szerepe. De ez mindenki más dolga is. Az egész csapattal elégedett vagyok. Végül egy újabb jó eredményt értünk el, így kell folytatnunk.”

„Jól teljesítünk. Állandóságot mutatunk az eredmények terén. Három mérkőzés óta nem kaptunk gólt, ez fontos. Ma ismét sikerült ezt elérnünk. Az egész csapat remekül védekezik, mindannyian tudjuk, hogy hogyan dolgozzunk ki helyzeteket, ha nálunk van a labda. Most ki kell pihennünk magunkat, és fel kell készülnünk a szerdai mérkőzésre, a BL-párharc odavágójára. A tőlünk telhető legjobb módon fogunk rá felkészülni, és folytatjuk, amit elkezdtünk.”

„Meglátjuk, hogy Benzema rendben lesz-e vasárnap. Újabb vizsgálatoknak vetik alá, ebből majd kiderül, hogy mi a helyzet vele. Most nincs új hírem Karimról. Jobban van, de holnap meglátjuk. Nem fogunk kockázatot vállalni vele. Sok meccsünk van még, így ha bevethető lesz, akkor játszik, ha nem, akkor nem fogjuk őt kockáztatni.”

„Jelenleg a sérülésekkel az a helyzet, amit láthattok. Sok játékosunkat kell nélkülöznünk. Reméljük, hogy néhányan visszatérnek. Nem tudom, hogy már a jövő héten bevethetők lesznek-e, de néhányan vissza fognak térni. Jelenleg sok a sérült, küzdünk ezzel a problémával. Azokkal a játékosokkal játszunk, akik bevethetők, és mindenki remekül teljesít és elkötelezett a közös cél iránt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK