Casemiro: Az egész csapatot dicséret illeti

A gólszerző és a meccs legjobbja is nyilatkozott a Valladolid legyőzése után. Casemiro és Courtois szavai.

Casemiro:
„Ez a győzelem az egész csapat érdeme. Mindannyian készen állunk a játékra, mindenki kiveszi a részét. Mindenki tudja, hogy fontos szerepe van a csapatban. Nem lepnek meg Thibaut remek védései, ő egy nagyszerű kapus, de nem fókuszálhatunk egyetlen játékosra egy ilyen győzelem után. Mindenkit dicséret illet.”

„Ez a négymeccses győzelmi sorozat fontos, különösen úgy, hogy ilyen sok a sérült játékosunk, akik nagyon fontosak számunkra. Reméljük, hogy mielőbb visszakapjuk őket, mivel számítunk rájuk.”

Casemiro

„Hiszünk abban, hogy harcban állunk a bajnoki címért, és tudjuk, hogy minden meccs fontos. 42 pontért zajlik még a küzdelem, ez pedig nagyon sok. Ez a keret tudja, hogy mennyire nehéz, de hiszünk abban, hogy versenyben vagyunk.”

„Jó helyen kell lenned ahhoz, hogy gólt tudj szerezni, de Tonit is dicséret illeti, mivel mindig nagyon jól passzol. Három helyzetem is volt, a harmadikat sikerült gólra váltanom.”

„Nem szeretnék a VAR-ról beszélni, a bírók mindent megtesznek, a VAR pedig azért van, hogy javítson a játékon. Soha nem beszélünk a bírókról, csak magunkról.”

Courtois:
„Tudtuk, hogy ez egy kulcsfontosságú meccs lesz az Atléticóra való nyomásgyakorlás szempontjából. Az egyetlen, amit tehetünk, az az, hogy folytatjuk a munkánkat, vagyis nyerjük a meccseinket. Még mindig sok pont forog kockán, a bajnokság májusig nem fog eldőlni. Továbbra is nyomást kell gyakorolnunk, ezért is volt fontos ez a mai három pont.”

Courtois

„Akik itt vannak, azok itt vannak. Egy csapat vagyunk, mindig arra kell törekednünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk. Akik bevethetők, mindent bele kell, hogy adjanak ahhoz, hogy májusban versenyben legyünk. Jól teljesítünk, keményen kell dolgoznunk tovább, nyernünk kell a meccseinket.”

„Az Atlético tudja, hogy reagálniuk kell, mi pedig tudjuk, hogy folyamatosan nyernünk kell. Nem figyeljük a többi csapatot. Mi megnyertük a legutóbbi négy meccsünket, jó formában vagyunk. A következő meccsre is azokkal megyünk, akik bevethetők. Mindent bele kell adnunk a győzelemért.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…