Carlos Soler: Mi vagyunk a Valencia, ezért minden pályán a győzelemért kell játszanunk

A Real Madrid elleni mérkőzésüket megelőzően a Valencia oldaláról a két csapat előző mérkőzésen mesterhármast jegyző Carlos Soler adott interjút.

„Úgy érzem, hogy az elmúlt mérkőzéseken magunkra találtunk, és jobban játszunk, mint korábban. Az Athletic Club elleni mérkőzésre a 3 pont megszerzése érdekében mentünk, annak ellenére, hogy tisztában voltunk vele, milyen nehéz feladat várt ránk. A végeredmény végül 1-1 lett, de voltak helyzeteink. Nem tudtuk legyőzni őket, de legalább ponttal távoztunk. Sajnáljuk, hogy nem sikerült 3 pontot szereznünk, de majd a Real Madrid ellen ismét megpróbáljuk.”

„Sok játékosukra nem számíthatnak, de ők a Real Madrid. Lehet, hogy nem sikerül megismételni a legutóbbi eredményt, de annyi biztos, hogy a győzelemért fogunk játszani.”

„Egy győzelem nagy lökést adna a következő mérkőzésekre. Egy nehéz és zsúfolt menetrendünk van, amihez minden energiánkra szükségünk lesz. Tudjuk, hogy hol okozhatunk nekik gondokat, és azt is, hogy ők hol okozhatnak nekünk, így ezt próbáljuk majd elkerülni. Hiába vannak hiányzóik, a kezdőcsapatuk így is az egyik legjobb a ligában.”

„Mi vagyunk a Valencia, ezért minden pályán a győzelemért kell játszanunk. A miénk egy történelmi csapat, és ez egy jó lehetőség lesz egy ehhez méltó győzelemre és az önbizalmunk növelésére.”

Forrás: valenciacf.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…