Zidane: Példamutató volt a hozzáállásunk

A Real Madrid trénere válaszolt az újságírók kérdéseire a Getafe elleni bajnoki után.

A mérkőzés:
„Kényszerből kellett ebben a játékrendszerben játszanunk, mivel rengeteg játékosunkat kellett nélkülöznünk. Jól kontrolláltuk a mérkőzést, annak ellenére, hogy nem sokat tudtunk készülni erre a felállásra. Ez sokat elmond a keretről, a játékosokról. Elégedett vagyok a játékosaimmal, különösen jól teljesítettek a hátsó harmadban. Példamutató volt a hozzáállásunk.”

„Csak a saját feladatainkkal törődünk. Még 48 megszerezhető pont van, mi pedig csak a magunk dolgával fogunk foglalkozni. Tovább kell harcolnunk és keményen kell dolgoznunk, nem pedig azt figyelnünk, hogy mások mit csinálnak. A mai egy megérdemelt győzelem volt, immár zsinórban a második, amire nagy szükségünk volt már.”

Zidane

Csata a bajnoki címért
„Kétlem, hogy a szurkolóink azt gondolnák, hogy nincs esélyünk a bajnoki címre. Mindig hisznek benne, hogy meg tudjuk fordítani a dolgok alakulását. Erre fogunk törekedni, még ha nehéz dolgunk is lesz. Hiszünk magunkban. Még sok mérkőzést kell lejátszanunk.”

Isco
„Nem játszhatott sokat, mivel a csapattal is mindösszesen egyszer tudott együtt dolgozni a héten. Pár percre most is beállt, és apránként vissza fog szokni.”

Cserék
„Viníciust cseréltük volna le, azonban Marvin megsérült, így pedig változott a terv.”

Mit üzen azoknak a madridistáknak, akik úgy gondolják, hogy nem lesz bajnok a csapat?
„Nem gondolom, hogy vannak ilyen madridisták, pont ellenkezőleg, szerintem mindannyian úgy gondolják, hogy meg tudjuk fordítani az állást, ahogy mindig. És ezt is fogjuk megpróbálni megtenni. Persze nehéz lesz, de tesszük a dolgunkat. Harcolnunk kell, de lépésről lépésre kell haladnunk.”

Marcelo
„Jól teljesített, hozta a játékát. Megsérült, még nem tudjuk, hogy a bokája, vagy izomsérülés. Jól dolgozik az edzéseken, kiveszi a részét, játszani akar.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK