Benzema: Nagy önbizalommal és hittel vágtunk bele a mérkőzésbe

A Real Madrid játékosai közül a vezető találatot megszerző Karim Benzema és a gólpasszt adó Vinícius Jr. nyilatkozott a Getafe legyőzését követően.

A gól
„Egy szép gól volt és egy még szebb beadás Vinitől. Támadtam a labdát, majd sikerült a hálóba fejelnem. Továbbra is keményen fogok dolgozni, hogy segíthessem a csapattársaimat. Nagy önbizalommal és hittel vágtunk bele a mérkőzésbe. Győzni jöttünk, ami mindig nagyon nehéz a Getafe ellen.”

„Ez egy nagyon fontos győzelem volt és csak a bajnokságra, a teendőinkre koncentrálunk. Így kell továbbra is játszanunk, hiszen sok van még hátra.”

Pozitív hangulat
„Ilyen a foci. Mintha minden meccs egy kupadöntő lenne. Meg kell próbálnod minden mérkőzésen nyerni és minél kevesebb pontot hullajtani. Profik vagyunk és bízunk egymásban. A Madrid a világ legjobb csapata, bárki bármit mond.”

Benzema

Vini Jr.

A mérkőzés
„Nagyon jól játszottunk. Sok sérültünk van, így mindenkinek oda kellett tennie magát. Jól játszottunk, még ha izzadós is volt, hiszen a Getafe mindig megnehezíti a dolgunkat.”

„Nagyon betömörülnek és szilárdak hátul, ami megnehezíti a mögéjük kerülést. Türelmesnek kellett maradnunk. Nagyon elégedett vagyok a győzelemmel. Ezen az úton kell tovább folytatnunk és pontokat szereznünk, hogy újra megnyerhessük a LaLigát.”

Vini

Poszt
„Még nem játszottam ezelőtt ebben a szerepben, azonban minden alkalommal, amikor magamra öltöm ezt a mezt, a lehető legtöbbet akarom kihozni magamból, hogy győzelemre segíthessem a csapatot. Nyugodtnak kell maradnunk és megtennünk azt, amit az edző kér tőlünk. Nagyon jól játszottunk és megnyertük a mérkőzést, és most ez a legfontosabb. Még az akadémiánk is itt van nekünk, hogy segítsen minket. Marvin kiemelkedően játszott a lecseréléséig.”

Gólpassz
„Sokat gyakorlom ezeket a beadásokat Benzemával az edzéseken, hogy ezzel is könnyítsük mindenki dolgát. Örülök, hogy előkészíthettem egy gólt. Továbbra is ki akarom venni a részemet, és jól akarok játszani."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK