Zidane: Nagyon fontos, hogy fordítani tudtunk

A francia mester az Huesca elleni győzelem után.

„Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mivel az elmúlt időszakban szenvedtünk. Ma komoly karakterről tettünk tanúbizonyságot, ez egy nagy győzelem volt számunkra, ami segít abban, hogy jó irányba menjünk tovább. Türelmesnek kell lennünk, és elégedettnek kell lennünk a teljesítményünkkel.”

„Elégedettek vagyunk a győzelemmel. Kemény mérkőzés volt, de sikerült megszereznünk a három pontot. Hosszú a szezon, még bőven van miért játszanunk, harcolnunk kell. Nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Nem kezdtük a legjobban a meccset, de 20 perccel a meccs kezdését követően már mi irányítottuk a találkozót. Fontos győzelmet szereztünk, tovább kell javulnunk, és vissza kell térnünk a legjobb játékunkhoz, hiszen ez az, amit mindannyian várunk a Real Madridtól.”

Zidane

„Nem könnyű 1-0-s hátrányból felállni. A gól után szenvedtünk egy kicsit, de tudtuk, hogy hogyan fordítsuk meg az állást, és ennek megfelelően is cselekedtünk. Nagyon fontos, hogy hátrányból fordítva tudtunk nyerni.”

„Asensio fantasztikus volt. Nagyon elégedett vagyok vele. Volt az a komoly sérülése, de tudtuk, hogy milyen nagyszerű játékos is ő, és nagyon örülünk neki. Szeretnénk, ha így folytatná, ha azt csinálná, amit eddig is.”

„Fontos volt Sergio számára a műtét, így sokkal nyugodtabb lehet. Meg kellett tennünk, hiszen a határon volt, de az operáció sikeres volt. Az a legfontosabb, hogy mielőbb megkezdje a munkát, hogy ezáltal a lehető leghamarabb visszatérhessen közénk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK