Varane: Ez a valóság, el kell fogadnunk

Nemcsak Zinédine Zidane, hanem a meccs hőse, Varane, valamint Casemiro is elmondták a véleményüket a mai győzelem után.

Varane 

„Rettenetesen fontos győzelem a mail. Amikor az Huesca egyre nagyobb nyomást gyakorolt ránk, akkor képesek voltunk erőt venni magunkon és végül győzni. Tudjuk, hogy nagyon nehéz időszakot élünk, sok a sérültünk, de jelenleg ez a valóság. El kell fogadnunk, a célunk pedig az, hogy megnyerjük a hátralévő meccseinket.”

„Boldog vagyok, hiszen már nagyon sok idő eltelt az utolsó madridi találatom óta. Mindig megpróbálok segíteni a csapatnak, ma ezt egy duplával sikerült megtennem. Nagyon elégedett vagyok. Amikor melegszik a helyzet és hátrányba kerülünk, akkor kell megmutatni az igazi arcunkat. A hitedet az utolsó pillanatig nem veszítheted el. Ezért is merészkedtem az ellenfél kapuja elé többször is ma, az a két labda pedig a hálóban kötött ki végül.”

„A csapatban egymásért harcoltunk ma, a nehéz pillanatokban sem engedtük, hogy elveszítsük a motivációnkat. Folyamatosan a győzelem iránti vágy vezérelt minket, irányítani akartuk a meccset. Meg kell változtatnunk a jelenlegi sorozatunkat, javítani kell a formánkat, erre pedig csak a meccsek megnyerésével, valamint a pozitivitással van lehetőségünk. Az önbizalom szintén segít, ezért is annyira fontos a mai győzelem.”

„Hátrányban szükség van arra, hogy megmutasd az igazi karaktered, illetve hogy tudjatok csapatként harcolni. Ha így folytatjuk, akkor erősen fejezhetjük be az idényt.”

Casemiro

„Nem kétséges, hogy nagyon fontos győzelmet arattunk. Hiányzott néhány fontos játékosunk, de ott volt például Nacho, aki a COVID miatt mindössze két edzésen vett részt a meccs előtt. Elégedett vagyok a győzelemmel, az egész keret jól teljesített. Nehéz meccs volt ennyi hiányzóval.”

„Irányítottuk a mérkőzést, nagyon jól játszottunk az első félidőben. Az második játékrész első 10-15 percében az Huesca nyomást gyakorolt ránk, helyzeteket alakított ki, valamint szerzett egy nagyszerű gólt is. Mi azonban tovább harcoltunk. Először Benzema szabadrúgásából érkezett Varane első találata, majd tovább hajtottunk és érkezett a győztes gól is.”

„Courtois-na volt egy nagyszerű védése, ami után újra mi uraltuk a meccset. Az a védés a meccs egyik kulcsa volt. Ha akkor gólt szereznek, a mérkőzés még nehezebb lett volna számunka. Több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, ám az Huesca minden tiszteletet megérdemel, minőségi csapatról van szó.” 

„Nem szabadna egyénileg beszélnünk a játékosokról az egyes győzelmek alkalmával, hiszen csapatként nyerjük a meccseket. A mai egy kemény meccs volt egy meglehetősen nehéz helyszínen. Megdolgoztunk a győzelemért.”

„Még 51 pontot lehet szerezni, amit egyben azt is jelenti, hogy még sok mérkőzés vár ránk. Meccsről meccsre kell haladnunk, így most csak a Getafe elleni mérkőzésre koncentrálunk. Hosszú még az út, nem vesztettem el a hitem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…