2021. June 24., Thursday

Courtois: Hiányoztak a labdák, amik helyzeteket teremtenek

  • Zs. Csaba
  • Jan. 30, 2021, 10:08 p.m.
David Bettoni mellett a csapat belga hálóőre is értékelte a Levante ellen nyújtott teljesítményt.

„A piros lap mindent megnehezített. Beleadtunk mindent és meg is szereztük a vezetést, de aztán érkezett az egyenlítés. Továbbra is harcoltunk, de a második gól megpecsételte a sorsunkat. A Levante jó futballt játszik, amikor náluk volt a labda, nagyon nehezen tudtuk visszaszerezni. A támadóharmadban hiányoztak a pontos labdák, amik helyzeteket teremtettek volna. A hosszabbítás négy percéből pedig mindössze egyet játszottunk.”

„A piros lapot hozó döntés magyarázatra szorul. Az első ítélet sárga lap volt, nem tudom, hogy melyik a helyes, ezt ti jobban tudjátok. Nem hiszem, hogy Éder szándékosan bántotta volna a Levante játékosát, hiszen Rafa is közel volt az akcióhoz. A piros lap viszont mást mond a történetről. A játékvezető sárga lapot adott, de a VAR megváltoztatta a döntést. Ami a büntetőt illeti, arról nem nagyon tudok mit mondani.”

„Mindig harcolnunk kell, a bajnokság májusig nem fejeződik be, de az Atlético győzelmeket arat és folyamatosan az első helyen marad. Meg kell találnunk a megfelelő változtatást és reakciót, meg kell nyerni a meccseket és biztosítani kell, hogy a többiek pontokat hullajtsanak. Ma küzdenünk kellett, 10 emberrel játszottunk a 7. perc után, ami nagyon nehézzé tette a dolgunkat. A Levante jó formában van, jól játszanak, az emberhátrány pedig még nehezebbé tesz mindent.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): Zs. Csaba

Olvastad már?

VIDEO - Köszönjük, Kapitány!

VIDEO - Köszönjük, Kapitány!

June 17, 2021, 11:03 a.m.

Gyászhír: Luis del Sol

Gyászhír: Luis del Sol

June 21, 2021, 9:27 a.m.

Hivatalos közlemény: Sergio Ramos

Hivatalos közlemény: Sergio Ramos

June 16, 2021, 9:34 p.m.

Hozzászólások

Tabella