Jović: Tudom, hogy egy jó játékos vagyok

A szerb támadó megtáltosodott, mióta visszatért korábbi sikerei helyszínére, Frankfurtba. Jović három mérkőzésen lépett pályára és már három találatnál jár, most pedig visszatérése utáni első interjúját adta. Beszélt a madridi élményekről, nehézségekről, Zidane-ról és a jövőről is.

Visszatérés Frankfurtba
"Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek. Jól és komfortosan érzem magam, és ezt mára pályán is látni lehetett. A Real Madridban összesen szereztem két gólt, Frankfurtban pedig már most háromnál tartok. A város, a klub és mindenek felett a csapat tökéletesen illik hozzám."

Magabiztosság
"Nem volt szerencsém a Real Madridnál. A sérülések visszafogtak, és nem is voltam jó passzban. Szerencsésnek érzem magam, hogy visszatérhettem Frankfurtba, ahol nagyszerű fogadtatásban részesültem."

Tapasztalat a Real Madridnál
"Hálás vagyok, amiért napi szinten a világ legjobb játékosaival edzhettem együtt Madridban. Tapasztalatot gyűjtöttem, és úgy érzem, jobb játékossá is váltam. Annak ellenére, hogy nem tudtam a pályán folyamatosan bizonyítani, nagyon sok pozitív dolgot szívtam magamba Madridban."

A Frankfurt kerete
"Kellemesen csalódtam, mert a csapat sokkal jobb, mint amikor elhagytam a klubot. Senkit sem emelnék ki személyesen, a csapat úgy egészében magas szintet képvisel."

Élet Frankfurtban
"Még mindig egy hotelben lakom, nem egyszerű lakást találni, úgyhogy szerintem még néhány hónapig ez így fog menni. Ezt leszámítva nem sok minden változott. A város ugyanolyan maradt, úgyhogy nem volt nehéz a visszaszokás."

Zidane és Hütter
"Nem szeretnék részletekbe belemenni, mindketten fenomenális edzők. Zidane emellett emberileg is elképesztő. Hütterrel viszont könnyebb a kommunikáció, mivel angolul tudunk beszélni. Sajnos nem folyékony a spanyolom, ezért Zidane-nal ez nem volt ilyen egyszerű."

Vezető szerep
"Még kell egy kis idő, hogy megszokjam a közeget és formába lendüljek. Emellett még érzek egy kis izomfájdalmat, de remélhetőleg hamarosan száz százalékos leszek, és az edző már a kezdőcsapatban is számolhat velem."

A megfelelő lépés
"Tudom, mennyire fontos a városnak és a régiónak is a klub. Emiatt is gondolom úgy, hogy jó döntést hoztam, emellett a játékosokkal is napi szinten beszéltem. Nagyszerű dolgokat érhetünk el együtt."

Problémák Madridban
"Úgy gondolom, hogy a kevés játéklehetőség miatt voltak ezek a problémák. Sohasem könnyű egy Real Madrid szintű klubnál, mert más a játékstílus, a nyomás pedig mindig hatalmas. Ezért is volt a legjobb döntés visszatérni Frankfurtba."

Visszatérés Madridba
"Nem szeretnék még a jövőről beszélni. Most kizárólag az Eintrachtra fókuszálok, és arra, hogy újra 90 percet tudjak játszani. Senkinek sem kell bizonyítanom semmit. Tudom, hogy egy jó játékos vagyok."

Spanyoltanulás
"Most épp nem járok spanyolórákra. Madridban tanultam a nyelvet, de most már nem járok nyelvórára."

Tárgyalás a Frankfurttal
"Már tavaly nyáron is pletykáltak róla, de a Real Madrid mindent leállított. Most viszont boldog vagyok, hogy beteljesült a vágyam, és újra itt lehetek."

Célok a Frankfurttal
"Nincsenek olyan céljaim, hogy ennyi és ennyi gólt szeretnék szerezni. Biztos vagyok benne, ha így folytatjuk tovább, akkor képesek leszünk bejutni a Bajnokok Ligájába."

Játék André Silvával
"Még túl korai beszélni erről. Minél többet játszunk majd együtt, annál jobban fogjuk érezni egymást. Egy jó srác, biztos, hogy fogunk együtt is játszani."

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK