Benzema ügynöke: Karim vissza fog térni a Lyonba

A Real Madrid francia csatára várhatóan visszatér korábbi sikerei helyszínére.

Korábban is többször felmerült már a kérdés, hogy Karim Benzema karrierje végén vajon visszatér-e fiatalkorának klubjába, azaz a Lyon együttesébe. Legutóbb a játékos ügynöke, Karim Djaziri beszélt a témáról.

Benzema a Lyon utánpótlás részlegéről indult el annak idején, majd öt évet töltött el a klub felnőtt csapatában, mielőtt 2009-ben Európa egyik legígéretesebb fiataljaként a Real Madridba igazolt. A francia együttesben sorozatban négy bajnoki címet ünnepelhetett.

Azóta, hogy csatlakozott a Real Madridhoz, Karim Benzema 18 trófeát nyert a csapattal, köztük négy Bajnokok Ligáját és három spanyol bajnoki címet.

Karim Djaziri, a játékos ügynöke azonban most elárulta, hogy a 33 éves játékos szerinte vissza fog még térni a Lyon együttesébe.

„Hogy Karim Benzema visszetér-e Lyonba? Igen, őszintén úgy hiszem, hogy vissza fog térni” – mondta.

„Folyamatosan beszél nekem a klubról, és minden meccsüket megnézi. Emellett még soha nem járt a Groupama Stadionban, és ezt is szeretné majd megtenni, a Lyont a szívébe zárta” – tette hozzá.

Benzema 10 bajnoki gólt szerzett a bajnoki címvédő Madrid játékosaként ebben az idényben a LaLigában, a legutóbb, az Alavés ellen például kétszer is betalált. A francia támadó összességében 15 gólnál jár az idényben, ha minden sorozatot figyelembe veszünk. Az eddigi madridi idényeiben egy kivételével minden alkalommal eljutott legalább 15 gólig, ráadásul a klub történetének ötödik legeredményesebb labdarúgója.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK