2021. February 24., Wednesday

Bettoni: Az első pillanattól fogva jól játszottunk

  • B. Balázs
  • Jan. 24, 2021, 9:58 a.m.
A Zinédine Zidanet helyettesítő David Bettoni értékelte az Alavés ellen látottakat.

„Megérdemelt győzelmet arattunk. Az első pillanattól kezdve jól játszottunk. Sikerült megtartanunk a labdát, és így dominálni a mérkőzést. Nagyon magabiztosnak kellett lennünk hátul, mivel az Alavés játékosai keményen megküzdenek a labdáért és nagyon veszélyesek a labdaszerzéseket követően. Nagyon elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével. A változtatásokkal kapcsolatban kikértem az edző véleményét, mivel ő a főnök, és a legfontosabb ember a csapaton belül.”

Bettoni

„Zidane-nak nagyon tetszett a csapat hozzáállása és a mutatott játék. Gratuláltam a játékosoknak, ahogy ő tette volna. Semmi különös nem történt. Minden találkozó egy teljesen másik történet. Örülök a 3 pontnak és a csapat teljesítményének. Most egy kis pihenő következik, utána pedig felkészülünk a Levante elleni mérkőzésre.”

„Vinícius Jr. azért állt be Hazard helyére, hogy még agresszívabbak legyenek a támadásaink. Eden jól teljesített azalatt a 63 perc alatt, amíg a pályán volt. Rendben van, és Vini pusztán a dolgok felpörgetése érdekében állt be. Edennek az elmúlt másfél idényben meggyűlt a baja a sérülésekkel, így türelmesnek kell lennünk vele kapcsolatban.”

„Az persze igaz, hogy a foci világában, és főleg a Real Madridnál nehéz ezt a fajta türelmet kiérdemelni, azonban mi bízunk Edenben. Ma nagyszerűen teljesített, és egy gólpassz mellett egy gólt is szerzett. Láthattunk szikrákat a legjobb formában lévő Hazardból, és alig várjuk, hogy mostantól ezeknek minden meccsen részesei lehessünk.”


Olvastad már?

Hozzászólások

Tabella