Benzema: Ma jól teljesítettünk, ami mindenképpen jót tesz az önbizalmunknak

Az Alavés elleni 1-4-es sikert követően a duplázó Karim Benzema és az első gólt szerző Casemiro nyilatkozott.

Karim Benzema

„Ma jól teljesítettünk, ami mindenképpen jót tesz az önbizalmunknak. Pontosan tudjuk, hogy minden mérkőzés és ellenfél nagyon kemény. Ma mindannyian sikerre éhezve mentünk játszani, aminek meg is lett a jutalma. A gólok, a passzok és a beadások a mindennapos edzéseken befektetett munka gyümölcsei ,és ma minden összejött."

Benzema

„Mi mindig győzni akarunk, és a célunk, hogy a tabelle élén legyünk. Most újra jó úton haladunk egy rázós hetet követően. Még mindig hosszú út áll előttünk a LaLiga végéig, és ezen az úton folytatjuk majd tovább. Mindig törekszem a csapattársaimat segíteni, ami ma sikerült is, viszont ez ma nem csak rólam szólt, hanem az egész csapatról."

„Volt egy Hazard a Chelsea-ben, de eljött az idő, hogy Madridban is letegye a névjegyét. Úgy látom, hogy jó formában van, keményen edz, és ma sikerült is maradandót nyújtania. Szükségünk van a legjobb Hazard-ra."

Casemiro

„A mai egy kemény párharc volt egy olyan ellenféllel szemben, akik pontosan tudják, milyen játék fekszik nekik és már tudtak itt pontokat lopni nagyobb csapatoktól. Volt pár fontos hiányzónk, azonban ismét megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, és erre a hozzáállásra lesz szükségünk a LaLiga hátralevő részében."

casemiro-alavés

„Az eredmények nem akartak jönni, azonban megmutattuk, hogy még mindig itt vagyunk, és a legvégsőkig számolni kell velünk. Összességében nagyon jól teljesítettünk a mérkőzés elejétől a végéig. Gratulálnunk kell egymásnak, majd továbblépni a következő találkozóra. Ha egy olyan meccset kéne választani, amit végig kézben tartottunk, akkor azt hiszem ezt választanám. Ez volt az egyik legjobb meccsünk. A kulcs az volt, hogy jól olvastuk a játékot, és 90 percig összpontosítottunk. Ez három nagyon fontos pont."

„A gólok többnyire a támadóinktól jönnek. Az én feladatom más, de kétségtelen, hogy nem bánom, ha rám kerül a sor”.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK