A klub reagált a Hakimivel kapcsolatos hírekre

Nem rég az a hír terjedt el a sajtóban, hogy a Real Madrid és az Inter Milan között feszültség alakult ki Achraf Hakimi átigazolása miatt. Erre reagált a klub egy hivatalos közlemény formájában.

Előzmények

A Corriere dello Sportban jelent meg az a hír, mely szerint az Inter Milan haladékot kért a Real Madridtól Achraf Hakimi átigazolási összegének első részletének kifizetésére. A lap azt írja, hogy az Inter úgy érzi, a vírushelyzet miatt minden joga megvan az utalás elhalasztására, és erről a Madridot is tájékoztatták. Az olasz újság tovább is viszi a történetet, szerintük a Real Madrid a haladék helyett abban gondolkodik, hogy – a szerződést felrúgva – valamilyen módon visszahozzák a klubhoz a marokkói játékost.

A klub válasza

A klub ma hivatalos közleményt adott ki, melyben egyértelművé teszik, hogy az újságban megjelent információkból semmi sem igaz. Nem kérték az Intert arra, hogy közösen változtassanak a korábbi megegyezésen. A játékos átigazolásának feltételeit az Interrel kötött általános szerződés határozza meg. Emellett az sem igaz, hogy a két klub között feszültség alakult volna ki, sőt, a Real Madrid és az Inter Milan mindig is kiváló kapcsolatot ápolt egymással. Történelmi a barátság a klubok között.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…