Bettoni: A csapat éhes a sikerre

A szombat esti, Alavés összecsapás előtt Zinédine Zidane segítője, a csapatot átmenetileg irányító David Bettoni állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére. A szakember beszélt Zidane állapotáról, de szóba került Ødegaard, Sergio Ramos és Carvajal is.

A mérkőzés

„Jó hangulatban teltek az edzések, a játékosok tele vannak energiával és pont ezt akartuk látni. Azon dolgozunk, hogy egyre jobbak legyünk, a holnapi mérkőzés pedig egy újabb lehetőség arra, hogy megmutassuk, milyen egységesek vagyunk. Mindent megteszünk a három pont megszerzése érdekében. A csapat sikerre éhes, és felkészült az Alavés elleni találkozóra. Készen állunk arra, hogy jó teljesítményt nyújtsunk.”

„A Real Madridnál minden verség után megjelennek a kritikák, de elég tapasztalatunk van már ahhoz, hogy tudjuk, a holnapi mérkőzés egy újabb esély arra, hogy megmutassuk, milyen egységesek vagyunk. Mindannyian egy csónakban evezünk és holnap minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot. Minden nap keményen dolgozunk, és ezt most ismét bebizonyíthatjuk.”

Bettoni

Kapcsolat a játékosok és a stáb között

„Normális kapcsolatunk van egymással, azért vagyunk itt, hogy segítsük őket a legjobb formájuk elérésében. Ez egy jó kapcsolat, melyet hosszú évek alatt építettünk fel, nagyon szeretünk együtt dolgozni.”

Zidane állapota a pozitív teszt óta

„Szomorú vagyok, hogy nem lehet velünk. Ma reggel beszéltem vele, jól érzi magát. Lelkileg is jó állapotban van. Személyesen ugyan nem lehet velünk, de tudjuk, hogy támogatni fog minket. A legfontosabb, hogy mindenki tudja, hogy lélekben velünk lesz. Még most fejezzük be annak a megtervezését, hogy hogyan dolgozzunk össze holnap.”

„Imádja a futballt, ez a szenvedélye, és szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen nagyszerű klubnál dolgozhatunk, és minden nap jól érezhetjük magunkat a játékosokkal. Minden nap mosollyal az arcán érkezik és alig várja az edzéseket, ezt akarja folytatni, a kemény munkát és a küzdelmet.”

Sergio Ramos és Carvajal

„Sergio még a rehabilitációját folytatja, és nem lehet velünk holnap, de jól van. Carvajal sem fog játszani, egy keveset edzett a többiekkel, hétfőtől pedig teljes értékű edzésmunkát végezhet.”

Munkája segédedzőként

„Segédedzőként dolgozom, és azért vagyok itt, hogy Zidane-t segítsem, információkkal lássam el. Ő hozza a döntéseket. Ugyan személyesen nem lesz velünk, de ő is támogat majd bennünket a mérkőzés alatt, energiát adva a játékosoknak és a stáb tagjainak.”

Ødegaard

„Ez egy olyan dolog, amiről nem tudok sokat, így nem is tudok hozzászólni. A keret tagja, és fontos számunkra, mint mindenki más. Meglátjuk, mi történik vele az elkövetkezendő napokban.”

Játékvezetői ítéletek

„Nincs véleményem erről. Ez egy nehéz munka, mi csak annyit tehetünk, hogy elfogadjuk ezt, és segítjük őket, ahogy tudjuk, mert néha nekünk kedveznek, néha pedig nem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…