Raúl pozitív COVID-tesztet produkált

  • K. Matyi
  • Jan. 20, 2021, 10:59 a.m.
Az óvintézkedések és egészségügyi szabályok betartása ellenére a Real Madrid továbbra is küzd a koronavírussal. Most a Castilla vezetőedzője, a királyi gárda legendája, Raúl González fertőződött meg. A 43 éves szakember a visszatéréséig karanténban tartózkodik.

Raúl a pozitív COVID-teszt miatt kihagyni kényszerül csapata Getafe B elleni mérkőzését a spanyol harmadosztályban. Visszatérésére január 31-én számíthatunk, a Rayo Majadahonda ellen, habár – mint azt mind jól tudjuk – minden a tesztek eredményén múlik. A Castilla már egy hónapja nem lépett pályára, legutóbb december 13-án játszottak városi rangadót az Atlético Madrid B csapata ellen.

A szigorú intézkedések ellenére a Real Madridnál nem ez az első pozitív eset, több játékos is átesett már a fertőzésen. Az első csapat tagjai közül Casemiro, Luka Jović és Eden Hazard is megjárta már a karantént pozitív tesztjük következtében. Rövid ideig Zinédine Zidane is izolációba vonult, miután közeli kontaktba került egy pozitív tesztet produkáló személlyel.

 


Hozzászólások

Tabella