Beharangozó: Alcoyano – Real Madrid: Minden készen áll a Király-kupára

Zinédine Zidane fiai az El Collaóba utaznak, hogy a Király-kupa legjobb 32 csapata között egy egymérkőzéses párharc során megküzdjenek az Alcoyano együttesével a továbbjutásért.

Ma este újabb versenysorozatban lép pályára a Zidane-csapat az idényben, amely szám szerint a negyedik lesz a bajnokság, a Bajnokok Ligája és a Spanyol Szuperkupa után. Az ellenfél ezúttal a spanyol harmadosztályban játszó Alcoyano, a helyszín pedig az El Collao lesz a sorozat legjobb 32 csapata által lejátszott fordulóban, amely során egymeccses párharcon dől el a továbbjutás sorsa.

A két klub harmadik alkalommal találkozik egymással a kupában. Mindkét korábbi párharc kétmeccses volt, és a Real Madrid ünnepelhetett továbbjutást. Az elsőre az 1945/1946-os idényben került sor a negyeddöntőben, a másodikra pedig a 2012/2013-as idény legjobb 32 csapata között.

Lucas és Valverde

„Készen kell állnunk, mivel nincs olyan, hogy könnyű sorozat vagy könnyű meccs” – figyelmeztetett Zinédine Zidane a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Karim Benzema, aki a legutóbbi, Alcoyano elleni idegenbeli meccsen két gólt is vágott, ezúttal is a keret tagja, ám nagy meglepetésre kimaradt az utazó keretből Martin Odegaard, aki a hírek szerint valamilyen sérüléssel küzd.

Az Alcoyano jelenleg a spanyol harmadosztályban szerepel, ahol a III. csoport B alcsoportjának harmadik helyén áll. A kékfehérek már legyőztek egy első osztályban szereplő csapatot a Király-kupában, miután a második körben egy 2-1-es győzelemmel küldték haza az Huescát. Az első kört egyébként a Laredo ellen tudták sikerrel abszolválni.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK